بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
ایشالا که هیچی نمیشه ما هم از این روزا زیاد داشتیم میگذره
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
نترس دختر هیچی نمیشه برو به خانوادت بگو همچین آدمی بود باهاش کات کردم فردام چیزی بشه اونا می ...
ببینید اخه من تا بحال هیچ خطایی ازم سر نزده و هیچوقت دور کارای خراب نرفتم میترسم اگه خانوادم بفهمن به خانواده دوستم بگن و اونم خیلی دو رو و بلده میترسم پای ماهم وسط بکشه چون چند بار بین منو دوستم اختلاف انداخت و حرف دهن منو خانوادم گذاشت
ببینید اخه من تا بحال هیچ خطایی ازم سر نزده و هیچوقت دور کارای خراب نرفتم میترسم اگه خانوادم بفهمن ب ...
ولی هرجور هست باهاش کات کن