2777
2789
نترس چیزی نشده پسررو بلاک کن یا خطتو عوض کن ب دوستتم بگو شماره شمارو پخش نکنه اینجوری ک معلومه سنت ک ...

ای کاش حداقل مدرسه تعطیل نمیشد باهاش حرف میزدم ولی الان دستمون بش نمیرسه فکر کنم خانوادش فهمیدن چون جند روزه خبری ازش نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اگه مثلا دخترتون یه همچین دوستی داشته باشه و بیاد به شما بگه که اینطوریه چه رفتاری از خودتون نشو ...

اعتمادم کم نمیشه، ولی خب میتونی بگی تازه فهمیدی چه کارا کرده برا همین باهاش بهم زدی، اگه بگی از قبل میدونستم و همچنان باهاش ارتباط داشتم شاید فکر کنن ریگی به کفشت بوده، بعدشم فقط به مادرت بگو نه کل خانواده

اعتمادم کم نمیشه، ولی خب میتونی بگی تازه فهمیدی چه کارا کرده برا همین باهاش بهم زدی، اگه بگی از قبل ...

سادگی تز خودم بود این بار اول و اخرش نبوده و نیست هزار بار ازش دیدم و باهاش صحبت کردیم ولی فایده نداشت باید زودتر از اینا باهاش کات میکردم که شمارم دست غریبه ها نیفته

ببینی همجنسمن دوس ندارم اینو بگم..ولی ی سری از دخترا گشنه ان...پسر میبینن خودشونو گم میکنن...ی بار ندونسته با دوستم رفتم بیرون نگو دختره نقشه ها کشیده...برگشتم خونه داشتم منفجر میشدم...تا اینکه توپیدم بهش و دعوا را انداختم...دختره عوضی داشت همه چیو مینداخت گردن من...منم با چشم‌گریون جوری پَتَه اشو ریختم رو آب ک مامانه دختره دهنشو بست...مامانش میدونست دخترش چجوریه ولی باز داش طرفداریشو میکرد...منم دهنشو بستم اخرشم گفتم خودت بهتر دخترتو میشناسی

گفتگوی تمدن ها سالهاست ک مطرح شده😐
شما اگه مثلا دخترتون یه همچین دوستی داشته باشه و بیاد به شما بگه که اینطوریه چه رفتاری از خودتون نشو ...

من مجردم ولی خیلی ازت بزرگترم من باشم ببینم دخترم میاد همه چیو بهم میگه نه چرا عتماد نداشته باشم ببین سن تو مراقبت زیاد میخواد چون زود گول میخورن احساساتین اگه دوستت تورو تشویق نمیکنه با پسر باشی خی دوستیت ادامه بده ولی اگه هی تورو میخواد ب خطا بندازه کات کن باهاش بنطرم با مادرت دوست باش هرچیزی اتفاق میفته برات با مامانت مشورت کن اون صلاحتو بهتر میدونه رفیق باش باهاش بعضی دوستا واقعا بدن ی عمر ادمو بدبخت میکنن فقط مادرت میتونه راهنمایت کنه

من از این ب اصطلاح دوستا زخم خوردم باهاش قطع رابطه کن خططو عوض کن جریانو هم ب خانوادت بگو

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
سادگی تز خودم بود این بار اول و اخرش نبوده و نیست هزار بار ازش دیدم و باهاش صحبت کردیم ولی فایده ندا ...

خب پس دختره خیلی نامرده و کرم داره باهاش کامل کات کن شمارتم عوض کن اصلا دیگه دور اون دختره نرو 

ببینی همجنسمن دوس ندارم اینو بگم..ولی ی سری از دخترا گشنه ان...پسر میبینک خودشونو گم میکنن...ی بار ن ...

دقیقا اینم همینطوریه تا چارتا پسر میبینه دهنش باز نیشه و مشکل اساسی منو دوستم باهاش سر تمین موضوعه که اصلا متانت نداره و سریع با پسرا دهن به دهن میشه و دلیلشم اینطوری بیان میکنه که من چون تو خانوادم پسر زیاد داریم با پسرا راحتم!

دقیقا اینم همینطوریه تا چارتا پسر میبینه دهنش باز نیشه و مشکل اساسی منو دوستم باهاش سر تمین موضوعه ک ...

ن راحت نیس هَوَلِ...ببین من همه دوستام ب جز یکیشون ک مث خودمه...سر قضیه پسر و جلف بازیاشون گذاشتم کنار...خوبه دوست تو گفته راحتم...دوستای من اسم خودشونو میذاشتن اجتماعی..قبلا از تنها شدن ترس داشتم..وقتی دیدم اینجور ادما چقدر حاشیه و نکبت دورو برشونه...شوتشون کردم بیرون از زندگیم

گفتگوی تمدن ها سالهاست ک مطرح شده😐
من مجردم ولی خیلی ازت بزرگترم من باشم ببینم دخترم میاد همه چیو بهم میگه نه چرا عتماد نداشته باشم ببی ...

من همه چیرو با مامانم درمیون میزارم 

نه اصلا به من نمیگه که بیا با پسرا باشیم خودش هرکاری بخاد میکنه ولی پای مارو وسط میکشه مثلا آیدی یا عکس یا شمارمون رو میفرسته براشون خیلی جوگیره و علاقه زیادی به حرف زدن با پیرا داره تمام دوست پسرای بچه های مدرسه رو میشناسه