2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه چیزی هست که خیلی باهاش حال میکنم جدیدا فانتزی نیست زیاد من کلا زیاد به چیزی واکنش نشون نمیدم بعد الان چندوقته تمرین میکنم به هرچیزی زیاد واکنش نشون بدم فیلم میبینم همش اکشن ترسناک ماجراجویی بعد خیلی میرم تو فیلم باهر صدا تو فیلم شیش متر میپرم جیغ اینام میزنم همه خانواده با تعجب نگام میکنن😂😂😂😂

کاربری دست ۳ تا دوسته
دقیقا منظور سوالتون نفهمیدم لطفا توضیح با ذکر مثال

نمیدونم مثلا چکارا کنیم حوصلمون سر نره

اخه هم شوهرم همش بیمارستانه وقتیم میاد خسته هس حال بیرون رفتن نداره خودمم گرفتار طرحم 

از بس زدم تو سر و کلش خودمم خسه شدم 😶🙄😂

یه چیزی هست که خیلی باهاش حال میکنم جدیدا فانتزی نیست زیاد من کلا زیاد به چیزی واکنش نشون نمیدم بعد ...

تا بعد بهم بگن از تنهایی بیچاره جنی شده😂😂😂

برم خونه مامانم اینا همچین حرکتی بزنم مامانم با دمپایی میندازه دنبالم

تا بعد بهم بگن از تنهایی بیچاره جنی شده😂😂😂 برم خونه مامانم اینا همچین حرکتی بزنم مامانم با دمپای ...

😂😂😂😂😂واقعا حال میده ولی من که اینروزا باید درس بخونم نمیخونم تعطیل کردم از نفس کشیدنم دارم لذت میبرم تو فرار از درس

کاربری دست ۳ تا دوسته