2777
2789
رژیم چی گرفتین?وزنتون الان چقدره

تاپیک بامداد خمار تو همین سایت

البته سفت و سخت هم رعایت نکردم تازه دارم بهتر میشم الان77 و500 هستم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

جاری من دوتادختراش۲سال اختلاف دارن باهم خییییلی براش سخت بود

ولی خب خداروشکر الان بزرگ شدن دختراش. راحته هرجا برن عین دوست کنارهم .دیگه یکی بغل یکی پشتش نیست

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچم کوچولوبودانقددوسش داشتم یه وقتایی فک میکردم اگه یه وقت حامله شدم سقطش میکنم چون دلم میسوخت انگارکه بهش ظلم میکردم گناه داشت بچم

بچه پشت سرهم درحق اولی ظلم میشه من اصلادوست ندارم

الان۵سال ونیمشه یه توراهی دارم البته ناخواسته بود

ولی بدموقع نیومدفاصله شون خوبه

دلم گرفت منم بچه زیاد دوس دارم خونه ی شلوغ بچه های شیطون اما امان از روزگار  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من هفت ماهه که بودم ناخواسته باردارشدم،زندگیمون جهنم شده بود بس که حرص میخوردم ،تازه دوقلوهم بودن،فکر کنم بس که حرص خوردم وتوسرخودم زدم قلبشون وایساد کورتاژ شدم،خدابهم  رحم کرد وگرنه توفکرسقطشون بودم،حالا شما چه جونی داری،حیفه واقعا از کودکی دوران قشنگ این یکی استفاده کن ۴یا۵ساله که شد یکی دیگه بیار،حیفه دوران قشنگ کودکیشونو همش باخستگی و اعصاب خوردی پشت سربذاری

خداهرم من درنیامده پسرم ۱۷ماهه هست میخواهم اقدام کنم. عایا دومی دشوار است

والا من در جریان نیستم من اصلا بچه ندارم تازه ازدواج کردم. ولی انقدر ناله شنیدم از مادرا از بچه های کوچیک که فکر می کنم دوتا بچه کوچیک خیلی سخت باید باشه

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
انشالله هر چی صلاحه

البته منم برنامه ريزي نداشتم براي بارداري هام ولي ديگه وقتي خدا بهمون ميداد دلمون نميومد بندازيمش اين شد که الان تو سن 23سالگي چهار تا بچه داشته باشم پشت سر هم البته بچهام ارومن وگرنه غلط ميکردم بچه دار شم

بعد از کلی انتظار بالاخره نفسم به دنیا اومد.                  خوش اومدی به زندگیم پرنسس مانلی
یوقت توهین نشه به کسی ولی عاشق افغانیام راه میرن پنج شیشتا قد و نیم قد پشتشونه دوست دارم منم اینطو ...

تو بعضی مناطق ایران هم همینطوریه

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت