2777
2789
یوقت توهین نشه به کسی ولی عاشق افغانیام راه میرن پنج شیشتا قد و نیم قد پشتشونه دوست دارم منم اینطو ...

من فقط دوتا بچه میخام که دوسدارم پشت سر هم باشن.مخصوصا اگه بعدیم دختر باشه

هفت ماهشه هنوز به شیطونی نیفتاده 

تو هنوز مجبوری اینو بغل کنی شیر بدی بعد اگه باردار شی کی بچه اولتو تر و خشک کنه 

حالا اونا که شیر به شیر هستن و ناخواسته چاره ای نیست ولی تو که چاره داری حالا به نظرم صبر کن تا حداقل 2سال دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوری دوست داشتم شوهرم راضی نشد الانم دلم میخاد باز اون نمیخاد البته تا اون راضی نشه و از دل و جون نخاد بهش اصرار نمیکنم چون سختی های زایمان و بچه داری بدون حمایت شوهر قابل تحمل نیست اونم دوتا پشت هم که پوست مادرو میکنن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

آره بچه بیارپشت هم فرداشم بیااینجا  ناله کن نمیتونم نمیکشم متنفرم ازبچه هام حالم بهم میخوره خدامنویکشه راحت شم نترس تموم نمیشه هستش بازم لااقل فکره اون بچه اولت باش گناه داره هنوزخیلی بچست

یوقت توهین نشه به کسی ولی عاشق افغانیام راه میرن پنج شیشتا قد و نیم قد پشتشونه دوست دارم منم اینطو ...

عراقیا بدترن 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

حداقل بزار ۲سالش بشه گوناه داره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من سه تا دارم فاصلا اولی و دومی دو سال و نه ماه،دومی و سومی سه سال و هفت ماهه،منم فکر میکردم ک با هم بزرگ میشن راحتتره و فاصله باید کم باشه و همینم شد،سختیای خودشو داره ولی ب نظرم بهتر از فاصله سنی زیاده،یزره ک از آب و گل در بیان خیلی کیف داره

💗💗💗

ببخشین ها مغز خر خوردین عایااااا

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند