2777
2789
عنوان

به موهامون برسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش درمانی واسه کم پشتی ارثی مو بود، من که خیلی افسرده شدم، دلم موهای بلند و پرمیخواد خدایا😭😭

شنبلیله رو امتحان کن.. دوستم حتی ژنتیکی مو نداشت زیاد با بیماریش بدتر شد

منم جدیدا دارم امتهان میکنم ،داره جواب میده ممنون عزیزم

چه عااالی

حتما شروعش میکنم

چه خوبه زن به خودش برسه به دختراتون یاد بدین به ما که یاد ندادن

تا دانشگاه کل فامیل حسرت پوست سفید و موی منو میخوردن ولی انقد اتو و سشوار و کرم پودر استفاده کردم که همه چیم خراب شد

دوستم حدود 6 ماه ولی اون تاس شده بود.. شیمی درمانی میکرد توو مرحله حاد پسوریازیس بود

الهي هر روز بهتر بشه 

مرسي عزيزم منم انجام ميدم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
چه عااالی حتما شروعش میکنم چه خوبه زن به خودش برسه به دختراتون یاد بدین به ما که یاد ندادن تا دان ...

افرین👏👏👏👏به خودم اهمیت میدم اما نه اونجوری،دختر هم ندارم اصلا،دوتا پسر دارم۰😅😅😅

دوست جونیا الان متوجه شدم.. شب دانه شنبیله رو خیس کنین صبح بجوشونینش الی آخر خوب ریشه ی موها و کف س ...

سلام عزيزم 

من تو نت خيليً سرچ كردم هر كدوم يه روش استفاده را گفتن 

من براي سري ميخوام كه يه قسمتش كامل ريخته براي داييم ميخوام بدونم مثل همون دوستت ميشه ميخوام موهاي جديد براش دربياد دقيقا چجوري 

شب خيس بده فردا بجوشونه و خود دانه ها رو له كنه و بماله رو كلش؟؟؟ 

يا تبشو اسپري كنه ؟ 

ميشه دقيق بپرسي

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
سلام عزيزم  من تو نت خيليً سرچ كردم هر كدوم يه روش استفاده را گفتن  من براي سري ميخوام ك ...

الان متوجه پبامت شدم.. شب بذار توو آب خیس بخوره صبح ی کم بکوبش بذار بجوشه

من خودم سبوس برنج از داروخانه گرفتم و جودوسر و شیر و تخم مرغ قاطیش میکنم 2.3 ساعت میذارم روی سرم بعد میرم حمام

و البته با شامپوی ملایم میشورم

الان متوجه پبامت شدم.. شب بذار توو آب خیس بخوره صبح ی کم بکوبش بذار بجوشه من خودم سبوس برنج از دارو ...

مرسي عزيزم لطف كردي از وقتي تاپيكتو خوندم شروع كردم به استفاده 

من ميترسم چيزاي ديگه قاطي كنم ميخوام همونجور كه دكتر دوستتون گفته عمل كنم 

بيشتر ميخوام موهاي جديد در بياد يعني همونايي كه ريخته شده 

مال دوستتون الان پرشده قشنگ؟

مرسي عزيزم لطف كردي از وقتي تاپيكتو خوندم شروع كردم به استفاده  من ميترسم چيزاي ديگه قاطي كنم ...

نمیگم پر خب اون شیمی درمانی کرد کلا تاس شد حتی ابروهاش کاملا ریختن و مژه هاش

ولی خیلی خوب دراومدن.. الان اصلا تاس نیست و فعلا موهاش کوتاه ولی خوبن

نمیگم پر خب اون شیمی درمانی کرد کلا تاس شد حتی ابروهاش کاملا ریختن و مژه هاش ولی خیلی خوب دراومدن.. ...

مرسي عزيز دلم 

خيليً خوبي كه وقت ميزاري و كمك ميكنيانشاالله ما هم جواب ميگيريم😘😗