2777
2789
عنوان

حرف عجیب مادر شوهرم😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 58 پست
توهم خیلی جدی بهش میگفتی دخترت بره خونه پدرشوهرش چه شوهربی غیرتی داره که جلوبرادرزنش ...........اصلا ...

باورت میشه وسواس گرفتم؟ خیلی کثیفن خیلییی.میرن دستشوییو کثیف میکنن نمیشورن شوهر بیچارم مجبوره بشوره بعد موج بگیرش بیاد بیوفته ب جون من

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  
مگه خواهرشوهرت هفته ای دوبارخونه شمانیست یعنی مادرشوهرت دوبارکمشه؟

همون ... ما جوونیم یه بار نداریم در هفتع

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته ازدواج کردی ؟ بچه هم داری ؟ شوهرت با قضیه موندن خواهر شوهرت مشکلی نداره چیزی بهش نمیگه؟ نکن ...

6 ماه نشده.اونم فشار روشه اما چیزی نمیگه

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  
همون ... ما جوونیم یه بار نداریم در هفتع

احتمالا چون میرن اونجا هم گند میزنن میخاد دختر و دامادشو از سرش وا کنه

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
6 ماه نشده.اونم فشار روشه اما چیزی نمیگه

ای جااانم شما هم که تازه عروس داماد هستید اونا باید شما رو درک کنن اول زندگیتونه بالاخره ... بخوای هر چیز ساده ای هم درست کنی تو این گرونی بازم زوره به خدا 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

عجب خانواده ای داره شوهرت

معمولا خونه تازه عروس و دامادا زیاد نمیرن که تا خودشونو پیدا کنن

خب باید درک کنن 

عجببب

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

رک و رو راست بشین با مادر شوهر و خواهر شوهر حرف بزن

اگه حرف نزنی هی بدتر سوار سرت میشن

حرصم گرفت وقتی پیاماتو خوندم که چقدر دارن اذیتت میکنن 

چقدر بیفکر و بی فرهنگن

خالق هستی، مواظب جوجه کوچولوی من باش😊😊
والا بخدا ما دوسال با مادرشوهر تو ی خونه بودیم یبار جلوی اسم نمیاورد اونا تو پذیرای مسخوابیدن ماتو ا ...

من مادرشوهرم حموم معمولی ام میره میگه بخدا گاری نگردیم.. وااا خب بمنچه مگ حتما حمومت باید بامنظورباشه؟ 

توهم خیلی جدی بهش میگفتی دخترت بره خونه پدرشوهرش چه شوهربی غیرتی داره که جلوبرادرزنش ...........اصلا ...

خواهر شوهر و شوهرش صیعه بودن میومدن خونه ما..خواهر شوهرم منو میفرستاد طبقه پایین پیش ننه اش..کلی از خجالت در می اومدن دستمالشم جمع نمیکرد بعد شوهر اشغالم می اومد منو میزد چرا راه دادی..راه نمیدادم اون مادرشوهرم ک انشالا تنش تو قبر بلرزه میگفت خونه پسرمه مگه برا باباته..دختر هفده سالشو با دومادشو ک صیعه بودن میفرستاد حال کنن. ما زن و شوهر بودیم میگفت حیا نداری صبحا میری حموم که 😑

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

استارتر تاپیکاتو خوندم. دختر تو چه صبری دارییییی!!!! اینا چین؟ حیوونن؟؟ کلن دغدغه شون فقط سک.سه . حالم بهم خورد . یه کولی بازی راه بنداز دعوا کن با شوهرت یه کاری کن جمع شن

این حرف ننه شم بهش بگو. بگو من شدم تدارکات چی سک.س خانواده تو.. گریه کن مریض شو غش کن .. بگو دیگه نمیتونم تحمل کنم این وضعو