2777
2789

شوهرم داشت به شوخی میگف میتونم زن بگیرم 😫😫تاحالا از این شوخیا نکرده بود تاپیک قبلمم گفتم ک بهش شک کردم با دوستم ریخته روهم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت مجرد یا متاهل ارتباطتون چجوره

دوستم مجرده قبلا با شوهرم دوست بودن 😢من با دوستم خوبم با شوهرمم رابطه خوبی دارم وی چن وقته اعصابم ریخته بهم 

دوستم مجرده قبلا با شوهرم دوست بودن 😢من با دوستم خوبم با شوهرمم رابطه خوبی دارم وی چن وقته اعص ...

واییییی چجوری تونستی با دوستت هنوزم دوست باشی؟؟؟

من نمیتونم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
دوستم مجرده قبلا با شوهرم دوست بودن 😢من با دوستم خوبم با شوهرمم رابطه خوبی دارم وی چن وقته اعص ...

تو دلت نمیخوام خالی کنم

همه هم مثل هم نیستن

ولی بذار ی چیزی برات تعریف کنم

ی خانمی همیشه با دوستش بوده.دوستش مجرد و 24ساعت خونه اینا.حتی بعضی شبا خونشون مبمونده هرچی میگن اینقدر دوستت خونه راه نده حتی مادر شوهرش ولی گوش نمیداده ی روز شوهرش و دوستش دست تو دست هم میان خونه میگن ما ازدواج کردیم

چقد ساده و خیلی راحت داری میگذری ازاین موضوع..متاسفم برای زنای ایرانی

خب چیکار کنم واقعا نمیتونم نمیدونم چیکار کنم کلا ذهنم اشفتس