2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اختلال درروان دوری وترک خدا نفوذ شیطان بایدایمان روتقویت کرد

آفرین کااامل بود

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
نزنین منووو .ولی بی شوهری منو گاهی به مرز جنون میرسونه میخوام خودکشی کنم ولی دلم واسه مامانم میسوزه& ...

انشاالله که شوهر میکنی بعد اون موقع هم دلت میخواد خودکشی کنی😂😂😂😂

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
خدا از زبونت بشنوه ایشالااا عروسسس شممم

منم یه دوست خل و چل دارم که دلش شوهر میخواست الان پشیمونه.مواظب باش که خودتو بدبخت نکنی عزیزم

منم یه دوست خل و چل دارم که دلش شوهر میخواست الان پشیمونه.مواظب باش که خودتو بدبخت نکنی عزیزم

چشممممم مطمبن باااش حواسمووو شش دانگ جمع میکنممم ممنون میشم واسم دعا کنی امیدوارم شما هم موفق باشیددد 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
چشممممم مطمبن باااش حواسمووو شش دانگ جمع میکنممم ممنون میشم واسم دعا کنی امیدوارم شما هم موفق باشیدد ...

ممنون عزیزم😍😍😍