سلاام، ی سوال داشتم،شما چ روشی رو برای پارک دوبل انجام میدید ک دقیق و درست در میاد؟ یکشنبه امتحان دارم ولی دفعه های پیش همش پارک دوبلم خراب میشد،میشه بگید چ روشی درست و دقیق در میاد؟
Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من یه ماه پیش امتحان دادم ولی خوب تقریبا 50 تا 60 تا دوبل انجام دادم تا خوب درمی اومد ولین کاری که خواستی برا دوبل انجام بدی ببین فاصله ماشینی که میخوای ازش دوبل بگیر چقدر هست
اول اینکه کنار ماشینی که میایستی خیلی مهمه فاصله ات.زیاد نباشه.کم نباشه.فرمون کامل به سمت راست میپیچی اول تا زمانی که از پنجره جلو ماشینت وسط صندوق عقب ماشین دوبل باشه.بعدش فرمون میپیچی به چپ کامل.
چشمی پارک میکنم دیگه ، اما به چیزای محوی یادمه که مربیم میگفت لچکیه پنچره پشت که رسید به صندوق اون ماشینی که باش داری دوبل میزنی اون موقع فرمونتو بشکون اگه درست یادم باشه