سلام دوستای گلم من یه خانم متاهل ۲۳ ساله که بچه دار نمیشم به خاطر تنبلی شدید تخمدان ازتون یه سوال دارم خودتونو بزارید جای من من همیشه توی خونه ام شوهرم هم به خاطر اینکه من تنها نباشم بیشتر وقتا پیشم میمونه اون پولدار پولدار که نیستیم ولی وضعمون بدک نیست یه وقتایی که تنهام فقط گریه میکنم از تنهایی خسته شدم و اقوام خونشون از اینچا دوره پس جایی ندارم که برم حال و هوام عوض بشه الان نظر بدید ایا طلاهام رو بفروشم و یه مقدار پول هم از شوهرم بگیرم یه مرکز اپیلاسیون یا یه سالن زیبایی بزنم یا نه؟قبلا هم دوره ارایشگری رو رفتم اگه نظر دیگه ای هم دارید لطفا بگید خیلی خوشحالم میکنید خلاصه چیکار کنم که حداقل چند ساعتی در روز خونه نباشم
من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توکلت به خدا از همین الان نشه نیار تو کار. دیگه ناباروری وجود نداره بنظرم دکتررا رو ول کن برو مراکز ...
به نظر شما رویان یا بیمارستان صارم یا مراکز دیگه برای ivf چقدر میگیرن قیمت حدودیشو بدونم شاید دست به کار بشم و برم ولی یکی از دوستام رفت صارم نتیجه نگرفت
من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین