2777
2789

سلام دوستای گلم من یه خانم متاهل ۲۳ ساله که بچه دار نمیشم به خاطر تنبلی شدید تخمدان ازتون یه سوال دارم خودتونو بزارید جای من من همیشه توی خونه ام شوهرم هم به خاطر اینکه من تنها نباشم بیشتر وقتا پیشم میمونه اون پولدار پولدار که نیستیم ولی وضعمون بدک نیست یه وقتایی که تنهام فقط گریه میکنم از تنهایی خسته شدم و اقوام خونشون از اینچا دوره پس جایی ندارم که برم حال و هوام عوض بشه الان نظر بدید ایا طلاهام رو بفروشم و یه مقدار پول هم از شوهرم بگیرم یه مرکز اپیلاسیون یا یه سالن زیبایی بزنم یا نه؟قبلا هم دوره ارایشگری رو رفتم اگه نظر دیگه ای هم دارید لطفا بگید خیلی خوشحالم میکنید خلاصه چیکار کنم که حداقل چند ساعتی در روز خونه نباشم

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ ب چیزی علاقه داری دنبالش کن مثله کلاس ورزش یوگا شنا و یا کلاس نقاشی ک روحیت عوض شه. یا برو مهدکود ...

عالی بود نظرت اصلا بهش فکر نکرده بودم

هرکار یا حرفه ای که وااااقعا با روحیاتتون سازگار باشه براتون عالیه عزیزم، به این تاپیک هم یک نگاه بنداز

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده?page=1

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
صورت مسعله رو پاک نکن برو مراکز بچه دار شو

کجا برم و اگه هزینه کنم و نشم چی من همین الانم اقدامم ولی پیش یه دکتر خوب میرم نه مراکز ناباروری 

هرکار یا حرفه ای که وااااقعا با روحیاتتون سازگار باشه براتون عالیه عزیزم، به این تاپیک هم یک نگاه بن ...

مرسی عزیزم😘😘😘

کجا برم و اگه هزینه کنم و نشم چی من همین الانم اقدامم ولی پیش یه دکتر خوب میرم نه مراکز ناباروری&nbs ...

توکلت به خدا از همین الان نشه نیار تو کار. دیگه ناباروری وجود نداره بنظرم دکتررا رو ول کن برو مراکز ناباروری دو خرجش هم نکن

گرچه در دور و برم اینهمه شیطان دارم ...من به شیطان دوچشمان تو ایمان دارم

بنظرم که برو باشگاه کلاس زبانی چیزی و فقط به خودت برس

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
توکلت به خدا از همین الان نشه نیار تو کار. دیگه ناباروری وجود نداره بنظرم دکتررا رو ول کن برو مراکز ...

به نظر شما رویان یا بیمارستان صارم یا مراکز دیگه برای ivf چقدر میگیرن قیمت حدودیشو بدونم شاید دست به کار بشم و برم ولی یکی از دوستام رفت صارم نتیجه نگرفت

بنظرم که برو باشگاه کلاس زبانی چیزی و فقط به خودت برس

درست منم تا بچه ندارم بیشتر میتونم به خودم برسم