2777
2789

پسرم ۲۳ ماهشه و به لبنیات حساسیت داره.الان میخوام از شیر بگیرمش.کسی هست تو این زمینه تجربا ای داشته باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز که تهیه نکردم.ولی شمال زندگی میکنم و اگه بتونم به بچم بدم روستای پدریم بز و گوسفند هست

ببخش گلم از کجا فهمیدی حساسیت داره منظورم چه علایمی آزامایش خاصی دادی؟؟؟

من خودم به لاکتوزه شیر حساسیت دارم و بچه کوچیک توو فامیل هم هست ک اینتوری باشه. بهش شیره بدونه لاکتو ...

عزیزم به قند شیر حساسیت نداره به پروتئین شیر حساسیت داره

خواهرزاده من ب لبنیات گاوی حساسیت داره، ابجیم اصلن هچ شیری غیراز شیرخودش بهش نمیده حتی کیک خونگی هم ...

منم تا یک سالگی به توصیه دکتر حتی خودمم نبای  میخوردم بعد از یسالگی هردو خوردیم.ولی بخاطر اینکه بدن واکنش نشون داد دکترش گفت بهش نده دیگا تا یه مدت

ببخش گلم از کجا فهمیدی حساسیت داره منظورم چه علایمی آزامایش خاصی دادی؟؟؟

عزیزم تو مدفوعش وقتی ۲ ماهش بود خون دیدم.البته در حد یه نقطه.آزمایش ک دادم گلبول سفید تو مدفوعش بود.که گلبول سفید نشونه ی حساسیت به پروتئینه گاویه

عزیزم به قند شیر حساسیت نداره به پروتئین شیر حساسیت داره

اخ چ بد نمیدونم حتمن یا دکتر تغضیه ببر یا یجا ک عطاریه با گیاهه دارویی خوبش کن خیلی بده ک پروتعین نرسه ب بدنش

اره ب لبنیات و پروتین گاوی  ،حساسیت وحشتناک هم داشت ،بیخیال وقای سلامتیشون در خطره چرا بدیم

بچه ی شما چن وقتشه؟آخا میخام از شیر  بگیرمش باید ی چی جایگزینش کنم دیگه 

عزیزم تو مدفوعش وقتی ۲ ماهش بود خون دیدم.البته در حد یه نقطه.آزمایش ک دادم گلبول سفید تو مدفوعش بود. ...

اهااا منم همیشه شک دارم که دخترم نکنه حساسیت داره اخه پوست ساق پاهاش همیشه خشکه ... ی بارم ازمایش مدفوع گرفتن ازش ولی چیزی نگفت دکترش