2777
2789
عنوان

از این همه وقاحت حالم بهم خورد

548 بازدید | 31 پست

بچه ها من مزون عروس دارم قراره تا چند روز آینده مغازمو جابجا کنم البته هنوز نتونستم رهنی ک لازم دارم رو جور کنم و موندم چیکارش کنم و از کجا بیارم

امروز شوهرم رفته بود عینک آفتابی بخره اومده میگه اونجا بودم دوتا دختر اومدن آتلیه دارن بهشون گفتم  من تو فلان منطقه (جایی ک همه آرایشگاهها، مزونا و آتلیه ها تقریبا  اونجان) مغازه رهن کردم  شما هم بیاین طبقه بالا  پیش ما 

الان دارم میترکم ک چ دلیلی داشته بخواد با این دوتا ک میشناسمشون چقد عوضی ان حرف بزنه 

بعد اینکه برا من هیچ غلطی نکرده من باید طلاهامو بفروشم برا رهن ب فکر من نیست اونوقت میخواد کار اونا رو راه بندازه  

من فقط بهش گفتم لازم نکرده گفت برا خودت بهتر میشه ک برات مشتری میفرستن ه

دیگه هیچی جواب ندادم 

بقرآن دارم خفه میشم مطمئن هستم ک شماره هم بهم دادن 

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات

منم جات دارم حرص میخورم😐

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر همسرتون میدونن که شما در این زمینه حساسید خیلی کار اشتباهی کردن من بودم گوشاشو میبریدم

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒

واگذارش میکنم ب خدا 

سری قبل ک پیاماشو با ی زن دیگه دیدم انقد استرسی شدم ک تو سینم شش تا توده رشد کردن  

خودش داشت از ناراحتی میمرد ظاهرا ولی انگار دوباره شروع کرده اما اینبار با وقاحت بیشتر

عزیزم سعی کن نیمه پر لیوانو ببینی که همسرت برای بیشتر رونق گرفتن کارت به اون خانوما پیشنهاد داده

البته مراقب شوهرتم باش دست از پا خطا نکنه ولی اگه بخوای از دید منفی هی فکر کنی خودت داغون میشی

اصلا شاید شماره ای بینشون رد و بدل نشده باشه

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
چه شوهره دریده ای داری بزن دندوناشوخورد کن....پرو میاداطلاع رسانی هم میکنه😠ببخشید آمپرسوزوندم

الان خوابیده دلم میخواد تو خواب خفش کنم