2777
2789
عنوان

داریم میریم خواستگاری!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 73 پست
من به مامانم گفتم بگه بهشون پسرتون سرکاره و.. اصلا اهمیتی نداره اگه پسر براش مهمه خاستگاریش مرخصی بگ ...

وای چقدر نظرات مون شبیه همه 😂😂😂 

من توام یا تو منی 😂😂😂

خدا وکیلی خیلی ستمه این همه خونه رو تمیز کنی اخرش چهار تا زن بیکار بیان سرتاپاتو ورانداز کنن پسرشونم نیاوردن بعد هی به خودت دلداری بدی بگی عیب نداره صبر می کنم 

جلسه بعدی میارنش می بینی یه میمون به تمام معناست با کلی افاده و اعتماد به نفس کاذب

اصن آدم می خوره تو ذوقش😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط برو و با ی خنده اینجورکی😏 ب دختره نگا کن حساب کار دستش بیاد برو ببینش بهر حال دخترا بهتر از پس ...

وای یعنی مامانم واسه این چیزا میخواد منو ببره؟! من اصلا به این چیزا دقت نمیکنم چون مهم نیست برام😂

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️
وای چقدر نظرات مون شبیه همه 😂😂😂  من توام یا تو منی 😂😂😂 خدا وکیلی خیلی ستمه این همه خونه ...

میمون خخخخ از میمون بدترن بعضیا شون البته توهین نباشه ها شانس من اینجوری بود یه دفه یه پسر 33 ساله نیمه کچل زششششششششششششششت شکمش 8 ماهه بود قکر کنم قدش بلند بود ک عین غول بود اونجاشم فکر کنم دمل داشت نمیتونست درست رو مبل بشینه اونوقت کلیم افه میومد منم راست گفتم من اصلا سوالی ندارم ک بپرسم تا برن حالمو بد کردن دلم میخاست بهش بگم اخه کچل جون کدوم دختر احمقی بهت دل بسته ک تو ایمقدر کاذب اعتماد به نفس داری پاشو خودتو جم کن مبلمون سولاخ شد

خودمم تهش نیمه سنتی ازدواج کردم 

وای چقدر نظرات مون شبیه همه 😂😂😂  من توام یا تو منی 😂😂😂 خدا وکیلی خیلی ستمه این همه خونه ...

برم به برادرم بگم چون میمونی راهت نمیدن😂😂😂😂

البته بیچاره هم خوشگله هم خوشتیپ

حالا یه خانواده فهمیده تو کل ایران پیدا شده که حاضره به دختر احترام بذاره و از جلسه اول پسرشو ببره ب ...

خخخخخ چشم نخورم خواهر شوهر عفریته بشم🤣🤣🤣🤣

عجب خواهر شوهری هستی هاا

خخخخخ

بخدا من ک رفتم خاستگاری برا داداشم خودمو کشتم دختره چاقه با گن شکمشو جمع کرده گفتگ برو بابا تو از اولشم راضی نبودی اینجا بیایم خاستگاری و قشنگ روز خرید عقد یهو شکمشو دیدن😆😆😆😆😆

قیافه زن داداشم😊☺🥺

مامانم😳😳

من😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

دختره نیاد تاپیک بزنه خواهر داماد فقط اومد مثل گاو خورد و رفت😐😂😂😂😂

دور از جونت

اگ ی آن حس کردی داری بد نگات میکنه بگو داداششششش ی لحظه باهات کار دارم و ی پچ پچ کوچولو تو گوشش بکن و اخماتم بره توهم خودش دوزاریش میفهمه و صاف میشینه

نگران نباش روز خاستگاری اون چشمش فقققط دنبال داداشته ببینه چجوری نگاش میکنه 

خب شاید خیلی سنتی ن دخترشون خالی چیزی داره تو بدنش میخوان بهتون نشون بدن میگن پسرنیاد

ن احتمالا از اینان ک میگن اول خانواده ها همو بپسندن مادره دختره رو ببینه بپسنده و اگ مشکلی نداشت پسرشو بیاره 

نمیدونم‌چرا اما منم از اینا دیدم ک میگن دفعه اول پسرو نیارین و فقط خودتون بیاین

واااا به نظرم یه جور توهینه

کسی که دختر میخواد باید نازشم بکشه چه توهینی والا 

مراحل اشناییه توقع داری زرتی ذختر بدن،؟؟ً

خودت دختر داشتی میگفتی بیا ببین ببر؟

خدایاشکرت