2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین فوریه خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 47 پست
خونواده شوهرم ۹سال پیش کادوهایی ک فامیلاشون داده بودن رو بردن برا خوشون .آخه پستی تا چ حد .

ب ما چیزی ک ندادن هیچ میشینن اینور اونور ازفلانی تعریف میکنن ک چ کارا برای بچش کرده.یکی نیس بگه خب شماهم یاد بگیرین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب ما چیزی ک ندادن هیچ میشینن اینور اونور ازفلانی تعریف میکنن ک چ کارا برای بچش کرده.یکی نیس بگه خب ش ...

بی خیال باش باسه دل خودت زندگی کن.ازاین مردای بچه ننه اصلا خوشم نمیاد.منم یکیشون دارم.من موندم چرازن گرفتن بابا باهمون مادرت ازدواج میکردی!؟

وااااای منو بکشی نمیتونم قربون صدقه خونواده شوهر برم حتی اگه بگن عزیز میشی پیش شوهرت .اصلا دست خودم ...

مثل من همون مامانم بسختی میگم یه جوری حرف میزنم که نیاز نباشه از کلمه مامان استفاده کنم

حتی الان که دخترم هست اصلا نمیتونم بگم برو بغل آنا

به خاطر مادر شوهرت آرزوی مرگ میکنی؟؟؟ دیوونه شدی مگه؟؟؟؟ مادرشوهر منم دعوت میکنه به من نمیگه فقط به ...

اگه همه هم بد باشن ولی شوهر آدم خوب باشه و کنارش باشه میتونه ی دنیارو حریف بشه مشکل من اینه ک اون دیگه دوسم نداره و از اولشم پشتم نبود.هیچوقت طرف منو نگرفت.اون موقع ک دوست بودیم خیلی حرفا زدو الان به هیچ کدومشون عمل نمیکنه.اگه ی ذره فقط یذره بمن اهمیت میدادو کنارم بود هیچکی دیگه ب چشمم نمیومد هیچکی نمیتونست ناراحتم کنه ولی...

بهترین دفاع حمله س ! 

حالا که تو خواستی با نرمی پیش بری و اون سختی کرده 

پس کوتاه نیا و کاری که دوست نداری انجام نده 

ببین کی کوتاه میاد😒اینجور آدمارو خوب میشناسم.فقط رو نده

خانم گل اگر میخوای زندگیت خوب باشه و عشق و علاقه ی شوهرت نسبت بهت کم نشه این حرفا رو بزار کنار و سعی ...

دقیقا من تقریبا سه ماهه ازین رویه رو درپیش گرفتم میبینم زندگیم خیلی بهتر شده شوهرمم نسبت به قبل خیلی کمتر بخاطر خانواده اش برام گارد میگیره

مثل من همون مامانم بسختی میگم یه جوری حرف میزنم که نیاز نباشه از کلمه مامان استفاده کنم حتی الان که ...

من ک مامان و بابا نمیگم بهشون عمرن بگم چون مامان بابام نیستن در ضمن از روز اول باهاشون سرسنگین بودم ب مادر شوهرم و مامانش آقای فلانی و خانم فلانی میگم🤪

خدایا ....
من ک مامان و بابا نمیگم بهشون عمرن بگم چون مامان بابام نیستن در ضمن از روز اول باهاشون سرسنگین بودم ...

نه دیگه من در اون حدم نیستم شوهر من از همون روز اول به خانواده من مامان و بابا گفت منم مثل اون

مردها همشون مادشون رو به خانومشون ترجیح میدن منتها یه مرد نشون میده و یکی دیگه نه درسته یکجا زندگی م ...

آخه وقتی ببرمو میبینم غذای منو نمیخورن یبار جلو چشمم غذارو برد انداخت جلو گربه.وای داشتم میسوختم.غذایی  ک با هزار علاقه درست کرده بودمو دوس داشتم

تواین چند ماه ک عروسی کردم انقد این قضایارو پیش کشیده و عصابمو خورد کرده ک همش قلبم دردمیکنه.اصلاانگار ن انگار ک شوهره.هر کار میخام بکنم نیست.دکتر میخام برم با مامانم میرم چون آقا رفته مسافرت.ولی نوبت دکتر مامانش ک باشه اون باهاش میره.علی رغم اینکه بابلش تو خونستو بیکاره .کلا تو خونه تنهام.بخاطر کارش شب دیر میاد روزاهم ک دوساعت واسه ناهار میتونه بیاد ازتنهایی و غمگینی افسردگی گرفتم.انکار هیچی دیگه خوشحالم نمیکنه.با این رفتاراش روز بروز حالم بدتر میشه.

خانم گل اگر میخوای زندگیت خوب باشه و عشق و علاقه ی شوهرت نسبت بهت کم نشه این حرفا رو بزار کنار و سعی ...

الان زنگ زدم دعوتشون کردم.من آدمی نیستم ک هی بخام باهاش بحث کنم حرفی از خانوادش نمیزنم مثلا یهویی قهر میکنه میگم چیشده همین چیزای الکی رو پیش میکشه چنبار کوتاه اومدم ک بحث کشدار نشه ولی اون ول کن نیست.