2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین فوریه خیلی حالم بده

654 بازدید | 47 پست

امشب خانوادمو باخانواده شوهرم شام قراره خونمون دعوت کنم.ب شوهرم گفتم داری میری سرکار به مامانت بگو شام بیان.بامادرشوهرم یجامیشینیم.گفت من بگم؟ وظیفه توئه.منم گفتم مگه مامان تو میخواد مارو شام ناهار دعوت کنه ب من میگه؟بچه ها هیچوقت بمن نمیگه همیشه ب شوهرم میگه.بعضی وقتا حتی ب اونم نمیگه بعد موقع ناهار ک شوهرم میاد بهم میگه ناهار خونه مامانمیم منم ماهار درست کردم خودم.بهش میگم نمیتونست ی زنگ بزنه بگه چیزی نذار؟شوهرمم باز طرف مامانشومیگیره.وقتی هم ک میرم خونشون مادرشوهرم واسم قیافه میگیره محل نمیده شوهرمم هی میگه تو نمیری منم گفتم ک من ب روی باز میرم ن ب در باز.اونم باز طرف مادرشو میگیره انگار اصلانمیفهمه.با اینکه دلایل من قانع کنندست ولی بازم هیچوقت پشت من نیست.واقعا دیگه خسته شدم خیلی حالم بده.سرهرچیز کوچیکی درباره خانوادش بامن دعوامیکنه زندگیرو بهم زهر کرده.هر راهیو امتحان کردم.کشوندمش طرف خودم.بهترین غذاهارو درست کردم براش.هرکاری خواست انجام بده باهاش بودم ولی انگار اصلاب چشمش نمیاد.منم دیگه زده شدم.دیگه اصلانمیخام باهاش زندگی کنم.طلاقم نمیتونم بگیرم بخاطر خانوادم.چون خودم انتخابش کردم.الان خیلی پشیمونم.هرروز دارم آرزوی مرگ میکنم.واقعا حالم بده.من ازهمه نظر ازاون بهتربودم یعنی هرکسی میدید میگفت باورمون نمیشه توبااین موقعیت یکی مثل اونوانتخاب کردی.نمیدونم چرااینجوری گندزدم ب زندگیم.خواهشا اگه کسی راه دیگه ای میدونه بهم بگه.چندوقتم هست دارم ب خودکشی فک میکنم ولی میترسم ازعذاب خدا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیکارییییی 

خودتو بزن به بیخیالی و کمتر به دستورات شوهرت عمل کن 

نظر منو میخوای زنگ نزن 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من جای توبودم ازروسیاست پیش شوهرم زنگ میزدم الکی قربون صدقه ی مادرشوهره میرفتم بعددعوتش میکردم برای شام بذار شوهرحق وبه توبده چتدباراینجوری کنی شوهرت میفهمه زنش فرشتس

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

اکه میخوایین‌ارامش داشته باشین لطفا و خواهشا خرف مردم ک میگن شما حیف شدید رو بزارید کنار این خودش خیلی مهمه ک بحرف مردم اهمییت ندید یمدت سر این مسائل با همسرتون بحث نکید غرغر کردن همهچیزو بدتر میکنه من میتونم درکتون کنم وضعیت منم مثل شماست تقریبا منم با مادرهمسرم تو ی ساختمون هستیم بعدشم حساسیتتون کم ک شد اروم در موردش‌گااهی اوقات ب همسرتون فقط تذکر بدید دیگه بحثو ادامه ندید همسرتون ببینه شما حساسیتتون کم شده بهتر میشه 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

به خاطر مادر شوهرت آرزوی مرگ میکنی؟؟؟ دیوونه شدی مگه؟؟؟؟ مادرشوهر منم دعوت میکنه به من نمیگه فقط به شوهرم میگه ولی من خودم پیام میدم با نهایت خونسردی و ادب دعوتش میکنم . چرا انقد ریز بین میشی رو زندگی؟ سخت نگیر! 

من نمیدونم چرا ما خانوما نمیخوایم باور کنیم که مردای ایرانی ظاهرا تشکیل خانواده میدن در اصل خانوادشون مامان و آبجیاشون ان . سعی کنید اینو درک کنید و نسبت بهش بی اهمیت باشین . من این موصوع کلا برام حل شدس ‌. واس همین اصصصلا توقع ندارم طرف منو بگیره . خودم از پس خودم برمیام . کسی حرفی بزنه کاری کنه همونجا درجا یا شایدم کمی بعد جوابشو میچشه!!

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
به خاطرمادرشوهرت میخوای طلاق بگیری؟؟؟؟عشق وعلاقه و...؟؟!

ماخیلی همدیگرو دوس داشتیم بخاطرش با بابام مخالفت کردم.یعالمه خواستگار خوب با موقعیتای خوب داشتم ولی گفتم فقط همین ولی الان؟اصلا باکارایی ک کرده ازش زده شدم.هربار ی فرصت دیگه بهش میدم ولی بعدش ک میبینم ن درست نمیشه خودمو لعنت میکنم بخاطر حماقتم.خانواده من هیچی برامون کم نذاشتن ازهمه نظر هوامونو دارن ولی خانواده اون فقط ازش کار میکشن ی قرون هم تو عروسی و وسایل کمکش نکردن ک هیچ پولم ازش گرفتن هنو ندادن.

خدانکنه عزیزم

این دفعه رو تو زنگ بزن به مادرش دعوتشون کن اونم زنگ بزنه به مادر شما و دعوتشون کنه بعد دیگه هروقت شوهرت گفت آماده شو بریم دعوتیم نرو به خصوص وقتایی که خودتم غذا درست کردی چون کارش عاقلانه نیس تو خودتم خونه و زندکی داری عقد نیستی که هروقت دلش خواست بگه زود آماده شو بریم ناهار شام