گرفتاری من اونجاس ک شوهزمم زنگ نمیزنه از چشم من میبینن😂
پس دنبال دردسر نگرد
راحت زندگیتو بکن مهم شوهرته
اینا همش بهونست
من خانواده شوهرم بد نیستن ولی یکی از دوستای مامانم به ام از روز اول راهنمایی کرد گفت هر چقدر ببینیشون و باهشون بیشتر صحبت کنی بهشون اجازه دخالت دادی و حرف برای زدن
حالا دوست داری بزنگی زنگ بزن بگو خوابتون رو دیدم 😁یا صبح با مامانم صحبت میکردم حال شمارو پرسید منم دلم هواتون رو کرد🤪
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اگه از اوناییه که فکرمیکنی دوست داره اذیت کنه زیاد باهاش خودمونی نشو که وظیفت بدونه خیلی کارارو ووقتی انجام ندی شروع کنه به ازار و اذیتت ..کلا یه پرده بین روابط با قوم شوهر باید وجود داشته باشه بنظرمن
اره بخدا درست میگی زنگ نزنم ی حرفه زنگ بزنم هم ی حرف الان زنگ زدم ینی تو این دو دقیقه ک حرف زدم اما ...
اعصابتو خورد نکن عزیزم
حواستو جمع کن دور از جون همین حرفا باعثه اختلاف میشه پس همون مثل معروف دوری و دوستی
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗