2777
2789
عنوان

باردارا بیاین نظر بدین

146 بازدید | 15 پست

بچه ها من بر حساب قاعدگی ۷ هفته و ۲روز رفتم سونو که گقت شما ۵ هفته و ۳ روزته ساک و کیسه زرد ه بود ولی فتال پل رو ندید گفت دوهفته دیگه بیا که منم هفته دیگه سه شنبه میرم.من حالت تهوع دارم ولی خیلی کم گاهی بعدظهراس گاهیم کل روز..من از پوچ میترسم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اصلا فكر منفي نكن هرچي فكر كني سرت مياد من اونقدر فكر بد كردم آخرش سرم اومد اصلا نگران نباش ...

ان شالله هرچی خیره برات بیاد...من بعد دوسال با دارو حامله شدم.هم خودم هم شوهرم خیلی خوشحالیم ...خدا کنه خدا این خوشحالی رو ازما نگیره و بچه سالم باشه

به مثبت اندیشی اعتقاد داشته باشید به هرچی فکرکنین سرتون میاد. فقط به این فکر کن که بارداری یه بچه سالم.. چندوقت دیگه میری برای خرید سیسمونی.. به چیزای خوب فکرکنین تا همون اتفاق براتون بیفته

نه بابا, پوچ نیست عزیزم. وقتی کیسه زرده باشه,فتال پل هم هست, بالاخره دو هفته دیگه ان شاالله پیداش میشه. من یک پوچ داشتم هیچی نداش ... ان شاالله ک پوچ نیست

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

۱۷ روز تاخیر داشتم رفتم ازمایش

جوابو دادن باز کردم دیدم بتا۱۴۱

حالم خراب شد

دست و پام یخ کرده بود و میلرزید

اومدم خونه

شوهرم اومد

بهش گفتم رفتیم دکتر

گفت برای ۱۷روز تاخیر خیلی کمه

نمیشه گفت اینم پوچه باید صبر کنی

ده روز دیگه تکرار کن

منم گریه

من چطوری ده روز تحمل کنم😭