مادر من همسر شهید هستن من یک ساله بودم پدرم شهید شدن الان ۵۵ سالشونه من ۴ ساله بودم ازدواج کردن طرف دیونه بود جدا شد و توبه کرد که دیگه ازدواج نکنه
من ۵ ساله ازدواج کردم ماملنم تنهاس گناه داره میرم جایی با خودم میبرمش شوهرم حرف میزنه منت میزاره تصمیم گرفتم ی آدم خوب پیدا کنم شوهرش بدم اهل مشهدم کسی رو سراغ ندارین؟
مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژهی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچهی ساده باشم
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
گناه داره صب تا شب تنهاس تازه شبا میاد خونه ما اتاق دخترم میخوابه مامانم به من خونه داده جهاز فول داده سیسمونی عالی داده با این همه بازم شوهرم بخاطر تنهایشش منو منت میکنه