2777
2789

مادر من همسر شهید هستن من یک ساله بودم پدرم شهید شدن الان ۵۵ سالشونه من ۴ ساله بودم ازدواج کردن طرف دیونه بود جدا شد و توبه کرد که دیگه ازدواج نکنه

من ۵ ساله ازدواج کردم ماملنم تنهاس گناه داره میرم جایی با خودم میبرمش شوهرم حرف میزنه منت میزاره تصمیم گرفتم ی آدم خوب پیدا کنم شوهرش بدم اهل مشهدم کسی رو سراغ ندارین؟

برو تو کانالای ازدواج

مسجدیا بازاریا

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاره خیلی خوبی میکنی منم مشهدم عزیزم

به دفاتر همسریابی زنگ بزن 

یادمه برای پدر شوهرم جاریم میرفت دنبال همسر ب اونجا ها سر میزد و در اخر با یه خانوم خوب اشنا شدن و ازدواج کردن شمام یه سر بزن

اومدیم این یکی هم بد بود مشکلاتت چند برابر میشه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
چه خوبه که به فکر مادرتی و خودخواه نیستی

گناه داره صب تا شب تنهاس تازه شبا میاد خونه ما اتاق دخترم میخوابه مامانم به من خونه داده جهاز فول داده سیسمونی عالی داده با این همه بازم شوهرم بخاطر تنهایشش منو منت میکنه