2777
2789
عنوان

دنبال ی مورد ازدواج مناسبم برای مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه داره صب تا شب تنهاس تازه شبا میاد خونه ما اتاق دخترم میخوابه مامانم به من خونه داده جهاز فول دا ...

آفرین از طرز فکرت خوشم اومد کمتر آدمی پیدا میشه بخواد با ازدواج مادر پدرش موافقت کنه من خودم موافقم مگه اونا دل ندارن خب اونا هم همدم میخوان کسی رو میخوان باهاش حرف بزنن دردل کنن شاید مادرت با اینکه همه چی بهت داده ولی با خجالت بیاد خونه شما یا دستش تو سفرتون بره

اول با خودش حرف بزن،بعدم به بنیاد شهید بگو،هیچوقت هیچوقت نذار همسر دوم مردی بشه که زنش زنده است..یا طلاق داده...بنظرم بفرستی کلاس خیاطی و هنری خیلی بهتره...یا بچتو بدی پیشش باشه و...اطراف ما زیاد بودن خانومای شهدا ازدواج کردن ناموفق بود طرف برا سواستفاده از حقوقش اومد و رفت...خیلی کم پیش میاد طرف خوب باشه...چن نفرم ازدواج کردن الان واقعا راضی نیستن...از طرف بچهای همسر اون آقا و...خیلی داستان ها پیش اومده...خیلی دقت کنی انشالا ی مورد خوب پیش میاد.همسرش فوت شده باشه و بچهاش متاهل بهتره...چون اطرافم زیادن خانومای شهدا چه حالا مجرد یا متاهل گفتم بهت...

اول با خودش حرف بزن،بعدم به بنیاد شهید بگو،هیچوقت هیچوقت نذار همسر دوم مردی بشه که زنش زنده است..یا ...

خودشم راضی نمیشه طرف زن داشته باشه طفلی مامان من سی ساله تنها زندگی میکنه الانم بخاطر تنهایی

چی میشه این دامادا ی کم فقط انصاف داشته باشن.شب ب شب برا خواب بیاد اونجا چی ازش کم میشه مگه....خدا ب راه راست هدایت کنه شوهرتو .اگه مادر خودش تنها بود تو جرات داشتی بگی نیاد خونت؟