بحث باد معده پیش اومد بهش گفتم تو ک همیشه خودت تو خواب و بیداری صدا میدی😆
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد یهو گفت گوزو اخه تو چقدر ساده ای صداشو خفه میکنی چ فکری ب حال بو اش میکنی فکر میکنی من نمیفهمم😏
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
یهو عرق سرد نشست رو پیشونی ام اینقدر خجالت کشیدم میخواستم بمیرم😩
بعد یهو گفت گوزو اخه تو چقدر ساده ای صداشو خفه میکنی چ فکری ب حال بو اش میکنی فکر میکنی من نمیفهمم😏
خب این حرفا رو کجا زدید ؟
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
بلند گفت در اتاق هم نیمه باز بود😟 همه شنیدن فکر کنم
بچه ها من مشکل بویایی دارم اصلا هیچ بویی رو حس نمیکنم چ دکتری برم از بچگی خیلی کم بو رو حس میکردم