2777
2789
عنوان

بیاین بگم شوهرم چ ابرویی ازم برد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن من و شوهرم تنها در اتاق هم نیمه باز بود همه هم تو هال بودن😌

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
چه بحث گوهر باری داشتین😐

پُر دُرّ و گوهر عزیز من پند بردار😄😄

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بچه ها من مشکل بویایی دارم اصلا هیچ بویی رو حس نمیکنم چ دکتری برم از بچگی خیلی کم بو رو حس میکردم

ولی بالاخره گوزاتون که بو دارن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

واقعا نمیفهمم چرا برا هر چیزی تایپک میزنید خودتونو اینجا ضایع میکنید 

شوهرت بهت گفته گوز بود دار در میدی با افتخار تایپک برا این کار قشنگتون زدی😕

حالا ما چیکار کنیم 

اگه راهکار میخوای بنظر من یا برو برا معدت دکتر یا هم الان شوهرتو با چاقو تیکه تیکه کن که این حرفو زده😕

پُر دُرّ و  گوهر عزیز من پند بردار😄😄

اینکه چه بحث گوهر باری داشتن بماند 

اینکه میان درموردش تاپیک میزنن و به جامعه اطلاع رسانی میکنن رو کجای دلمون بذاریم  

اخه چقدر سطح فکرا اومده پایین؟؟؟؟؟!!!!!!   

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
واقعا نمیفهمم چرا برا هر چیزی تایپک میزنید خودتونو اینجا ضایع میکنید  شوهرت بهت گفته گوز بود د ...

متاسفانه قبح همه چی ریخته  

همین الان خوده من مقصرم که وارد چنین بحثی میشم ای کاش برا خودمان ارزش قائل بشیم و نزاریم بقیه واسه باد معده شون وقت ما رو تلف کنن  

من اعتراف میکنم اشتباه کردم  

چنین تاپیکایی باید تحریم بشن هیچکس وارد نشه و اگر مثل من ندانسته وارد شدیم و متوجه شدیم  ماجرا چیه بسرعت خارج بشیم ازش.. 

شب خوش دوستان

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.