2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه لحظه بیاین

211 بازدید | 28 پست

مادرشوهر پدر شوهر من هرسال میرن کربلا.چهار تا پسر دارن.اما هزینشو هرسال از ما میگیرن خودمون هنوز نتونستیم بریم چطور بهشون بگیم که نگیرن که دلشون نشکنه.شغل بچه ها دیگش شرکت نفتی با حقوق بالاس.شوهر من کارگره ساختمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يه چيزي برام خيلي عجيبه 

تمام كاربراي نيني سايت اونايي هستن كه فقط شوهرشون به پدر و مادر كمك ميكنه بقيه برادرشوهرا كمك نميكنن 

بخدا تيكه نميندازم استارتر خودمم همچين مشكلي دارم 😆😆😆😆😆

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
عزیزم بهتره صادقانه و رک بگین

غیر مستقزم شرابطمون رو گفتم اما حس میکنم باور ندارن.شوهرم هم روش نمیشه قرض میگیره میده اون وقت چن ماه واقعا اذیت میشیم تا جبران بشه

ببخشیدا درسته ک اونا شعور کافی ندارن

ولی اونی ک اجازه میده ک اونا بی شعور باشن خودتونید 

این دفع برو بهش بگو مامان میشه پول قرض بدید ما میخوایم بریم کربلا 

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤
کمک کنید حتما خیرش رو توی زندگیتون میبینید  شما خودت چیزی نگو بزار شوهرت چیزی بگه ولی نگه بهتر ...

اگ داشته باشیم ک وظیفمونه عزیزم اما با حقوق کم زندگیمون معلق میشه چند ماه شوهرم اصلا نمیگه غرشو تو خونه میزنه

اگه شوهرت مشکلی نداره بهش بگو ک مخالفت کنه!!!

بنظرم حتی بهشون بگو امسال دستتون خالیه !!! یا میخواین یچیزی بخرین یا یکاری بکنین ک ب پول احتیاج دارین!! و دارین پس انداز میکنین!!!

ب شوهرت بگو ب پدر مادرش رک و روراست بگه از داداشاش بگیرن!!!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
به نظرم از الان مقدمه چینی کنید که تا اون موقع کامل بگید و ناراحت نشن مثلا بگید پول گذاشتیم بانک وام ...

میدونن وام گرفتیم ی زمین کوچیک‌گرفتیم قسطامون زیاده اما درکمون نمیکنن با اینکه حقوق بازنشستگی خودشون از ما بیشتره قسطم ندارن.ما از الانا تا موفع کربلا رفتن اونا دعوا داریم

اگ داشته باشیم ک وظیفمونه عزیزم اما با حقوق کم زندگیمون معلق میشه چند ماه شوهرم اصلا نمیگه غرشو تو خ ...

با برادرشوهرات مشورت کنین و بگین سال بعد خودتون بیوفتین جلو ما تواناییش رو نداریم 

غیر مستقزم شرابطمون رو گفتم اما حس میکنم باور ندارن.شوهرم هم روش نمیشه قرض میگیره میده اون وقت چن ما ...

واقعا قرض میکنید؟ای بایا.خب بهشون بگید قرض پارسالو هنوز نتونستیم پس بدیم .شاید امسال توقع نکن دیگه

چون می گذرد غمی نیست