2777
2789
خدا نگذره ازشون ولی والا من میبینمش تو اینستا روز به روز هارتر و خوشبخت تر میشن انگار خدا نمیخواد نش ...

اره واقعا. ۶ سال بخاطرش بهترین موقعیت هامو رد کردم ترک تحصیل کردم تو روی همه دنیا واستادم چون فک میکردم عاشقانه اونم شانسی شد ک فهمیدم همش دروغ بود وگرنه هنوز باهاش بودم

فقط بدون خدا میبینه همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا. ۶ سال بخاطرش بهترین موقعیت هامو رد کردم ترک تحصیل کردم تو روی همه دنیا واستادم چون فک میک ...

من فهمیدم همزمان با من با سه چهار نفر دیگم بود بعد فک کن من احمق شبو روزمو به اون فک میکردم 

اونم واسه من ادا در میاورد 

قصدتون ازدواجه؟

اره گلم.

البته قبلز گرون شدن دلار قصدمون این بود علنیش کنیم دقیقا همون روز که قرار گذاشتبم که حرفامونو یکی کنیم و بریم جلو  دلار گرون شد☺

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نفهمیدم    

بعد ۵سال تو اینستا پیداش کردم فالوش کردم پیام داد ولی قصدم فقط همون یبار حرف زدن باهاش بود 

فرداش تو گوشی شوهرم میگشتم یهو دیدم وای چ پیامیییی اون بهم خیانت میکرد منم نتونستم چیزی بگم ولی از اون به بعد رابطم با عشقم شروع شد

اره گلم. البته قبلز گرون شدن دلار قصدمون این بود علنیش کنیم دقیقا همون روز که قرار گذاشتبم که حرفام ...

ای بابا😆خدا بزرگه

میگم کی بهت پیشنهاد ازدواج داد؟همون اولش یا بعد یه مدت که گذشت؟

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
من فهمیدم همزمان با من با سه چهار نفر دیگم بود بعد فک کن من احمق شبو روزمو به اون فک میکردم  ا ...

ولی طرف من اینجور نبود توی ۶, سال جز من با کسی نبود تازه تمام صفحه اینستاگرام و تلگرامش فقط عکس منو میذاشت ولی بازیگر خوبی بود ک من خر دیر فهمیدم

فقط بدون خدا میبینه همین