2821
2789
عنوان

تشخیص تناسب جنسی پیش از ازدواج

390 بازدید | 26 پست

سلام خانم های محترم سایت.یه سوال برام پیش اومده ممنون میشم اگر پاسخش رو بدین.من ۳۲ سالمه و با پسری با هدف ازدواج دوست هستم و من تا الان س ک س رو تجربه نکردم و سوالم اینه که از کجا میتونم بفهمم من میل جنسیم با اون اقا  تناسب داره و ایا راهی هست بدون س ک س بشه تا حد زیادی این موضوع رو متوجه شد؟میترسم بعد ازدواج تو این زمینه مشکل داشته باشیم   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من شنیدم جلسه اخر خاستگاری ینی جلسه های قبل ک تموم حرفا گفته شد جلسه اخر رو کامل در مورد میل ج...سی و توقعات و حد و اندازه و تونایی و خواستن صحبت بشه چون 70 درصد طلاق ها شایدم کمی بیشتر سر مسئله جنسی هستش .و اینکه شما فکر نکن با دوست پسرت حرف زدی راستشو میگم یا اصلا درستشو میگه .پسرا برا قپی اومدن میگن مثلا خیلی هاتن بعضیاشونم چون مدت خیلی زیادی تشنه بودن فکر میکنن هاتن غافل ازاینوه بعد ازدواج میفهمن گرم ک هیچ ولرم هم نیستن 

خوشگلا بلایکن 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
بگو وقتایی که خوابه زود بیدار میشه؟🙄🙄🙄وجدانا راه دیگه ای ب ذهنم نرسید

ن بابا عزیزم اونقدا ربط نداره خب شاید طرف خستس یا کارش سخته نمیشه گفت  سرده و یا حالا چون کم خوابه یا بدنش سفیدو کم موعه ویا چمیدونم چاقه یا کسله بگیم سرد مزاجه ک اینا نشونه های کلیش هست و بعضیا طول دوران زندگیشون تعدیل مزاج داشتن  مثلا قبل گرم بودن الان با خوراک و غذا سرد شدن ..... ولی ب طور کلی شنیدم دموی مزاج ها هم خیلی میخوان هم تواناییشو دارن 

ن بابا عزیزم اونقدا ربط نداره خب شاید طرف خستس یا کارش سخته نمیشه گفت  سرده و یا حالا چون کم خو ...

ینی اونا ک بدنشون پر موعه میلشون بالاس؟¿

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
ینی اونا ک بدنشون پر موعه میلشون بالاس؟¿

اره منم شنیدم.

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

باید برین پیش مشاور بررسی منتها مشاوری که کارش جنسی باشه

بررسیشم اینجوریه که تو جلسه جدا جدا ازتون کل تاریخچه بلوغ و جنسیتونو میپرسه و چندتا سوال درباره تصورتون از سک س و کمیت و کیفیتی که انتظار دارین 

البته صداقت هم لازمه که اونم با تست و مشاوره بررسی میکنن

کلا یه فرایند کاملا مشاوره پیش از ازدواج خیلی از این مسائلو روشن میکنه

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

با سوال جواب اصلا نمیشه فهمید

چون یکی که تاحالا رابطه ی مداوم نداشته اون لحظه شاید فکر‌کنه خیلی گرمه

یا ادم هایی که حس میکنن گرم نبودن ویژگی بدی هست دروغ میگن

باید با کسی اشنا بشی که خود گول زنی نداشته باشه و اگه مشکلی داره در صدد حلش بر بیاد

چون اگه طرفین بتونن در حد نرمال رابطه رو برسونن مشکل حله و ادم ها خودشون رو تطبیق میدن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز