2777
2789
عنوان

خانما یه مشورت خیلی واجب میوه فروشی درامدش چطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز رفته دنبال وام. وام نمیدن فقط یک بانک گفته میدن ولی بیست تومن باید بخوابونی بیست تومن نداریم م ...

استارتر اگه خدای نکرده ضررکرد خب همون ماشینو میفروشه وسیله میخری دوباره عزیزم

خدابزرگه 

خداکمتون کنه بهترین تصمیمو بگیرین

سلام شرایطی که گفتید نیاز به همدلی و همراهی صد در صد شما داره . این روزا زندگی برای ادمای زیادی سخت شده تو کشورمون . نمیدونم اگر توشرایط شما بودم قطعا مثل الان شما استرس داشتم و حالم بد بود ولی از بیرون که ماجرا رو خوندم فقط یه مرد رو دیدم که میخواد برای درآمد بیشتر تلاش کنه به نظر نمیاد اهل تنبلی و اماده خوری باشه . میدونم سخته ولی به نظرم پشتیبانش باشید و بذارید تلاشش رو بکنه شایدم واقعا نتیجه داد خدا برکت میده انشاالله . در مورد فروش وسایل اگر طلا دارید شاید فروشش بهتر باشه چون برای پول جور کردن با فروش وسایل باید خیلی وسیله بفروشید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ممنونم عزیزم طلا متاسفانه ندارم هیچی وگرنه حتما پیشنهاد میدادم بهش

حیف شد به هر حال به راههای مختلف فکر کنید اگر راهی نبود وسایل بفروشید

سلام شرایطی که گفتید نیاز به همدلی و همراهی صد در صد شما داره . این روزا زندگی برای ادمای زیادی سخت ...

نه چهار تیکه هست که بفروشیم میشه بیست تومن

یخچال و اسپیلت و لباسشویی و تی وی

هیییییچ راهی نیست متاسفانه دعا کن برام گلم

عزیزم واقعا خدا کمکتون کنه انشاالله برکت به مالتون وارد بشه خواندن هر شب سوره واقعه هم بسیار موثره