2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشون رومال میزنیم یعنی چی؟ بعدم اینکه ۴۰۰ گرم آرد رو چطور اندازه گیری کردی؟ چشمی؟ یا با ترازو آشپز ...


رومالشو میتونی تخم مرغ بزنی میتونی هم اب و ارد رو سر گاز باهم مخلوط کنی تا مثل فرنی بشه غلظتش بعدش اونو بزنی روی نونت من از اب و ارد استفاده کردم تخم مرغ نزدم 

آره عزیزم ارد رو با این  ترازو دیجیتالی کوچیکا اندازه گرفتم به لیوان بخوام بگم فک کنم حدود دو لیوان و نصفی شد دیگه کم کم اضافه کن تا هر وقت ب دست نچسبید یعنی امادس

چه خوشگل شدن نون هاتون، آفرینننننن... شما چطوری پختی؟

من ارد و نمک و اب  مخلوط کردم ورز دادم بعد نازک نازک کردم ماهیتابه داغ داغ که شد پهن کردم داخل مایتابه هی اینور اونر کردم تا قشنگ پف کرد و درست شد خیلیم خوشمزه بود جاتون خالی

عزيزم يه سوال بپرسم،خميرمايه وقتي تو اب ميريزي چه شكلي ميشه؟كف ميكنه و پف ميكنه مثل اين ميشه؟


نه اینکه خود خمیرشه که انقدر پف کرده خمیر مایه نیس اونو تو ی لیوان درست میکنم یکم اره روش میاد بالا پف میکنه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز