2777
2789

یاد سریال سالهای دور از خانه افتادم خخخخ

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به نوش جان

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

طرز تهیه نان بربری:

اول مایه خمیرمون رو با ی لیوان آب و دوقاشق غذاخوری شکر حل میکنیم و ربع ساعت میذاریمش کنار وقتی پف کرد و بعمل اومد میریزمش توی ظرف گود و سه قاشق روغن و ی قاشق کوچولو نمک بهش اضافه میکنیم بعد هم حدود400گرم ارد کمکم بهش اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد بعدش خوب ورزش میدیم و ی ساعت میذاریم استراحت کنه بعد با دستمون تو سینی فر پهنش میکنیم و به حالت نون بربری درمیاریم و روشو رومال میزنیم و میذاریم توی فر من حدود نیم ساعت توی فر بودن تا کامل پختن 🙂

طرز تهیه نان بربری: اول مایه خمیرمون رو با ی لیوان آب و دوقاشق غذاخوری شکر حل میکنیم و ربع ساعت میذ ...

روشون رومال میزنیم یعنی چی؟

بعدم اینکه ۴۰۰ گرم آرد رو چطور اندازه گیری کردی؟ چشمی؟ یا با ترازو آشپزخانه ؟ یا پیمانه؟

من همیشه با این اندازه گیری ها مشکل دارم، 

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙