2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبش تشکیل نشد.....

اونروز دلیلش رو د م ترم گفت اصلا بهش فکررررر نکن گفت اولین باره تخمک و اسپرم برخورد میکنن باهم و اصلا بدن یچیز جیدد تجربه میکنه اختلال کروموزومی هس بهتر که رشد نکرده خودش

ولی دومین بار دیگه بدن آمادست دیگه برای بدن چیز جدیدی نیست 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
اونروز دلیلش رو د م ترم گفت اصلا بهش فکررررر نکن گفت اولین باره تخمک و اسپرم برخورد میکنن باهم و اصل ...

اره...میگن بدن تا متوجه مشکل میشه یا همون کوروموزوم خود بدن سقط میکنه...

هیچچچچ کار خدا بی حکمت نیست..

راضیم به رضاش....

اول لکه قهوه ای ابکی بود  هی شیاف گذاشتم قطع بشه بدتر شد مثل پریود تا دو روز شیاف گذاشتم که قط ...

من یه هفته پیش لک قهوه ای دیدم شیاف گذاشتم چیزی ندیدم تا دیروز ک فک میکنم لک دیدم همش استرس دارم😢

اونروز دلیلش رو د م ترم گفت اصلا بهش فکررررر نکن گفت اولین باره تخمک و اسپرم برخورد میکنن باهم و اصل ...

دقیقا دکتر من هم همین رو گفت . ولی بهم گفت ترجیحا بزار 6 ماه دیگه باردار شو ولی من کلا گذاشتم یکسال هم بیشتر از روش گذشت آخه خیل یترسیده بودم اصلا تا یه مدت نمیخواستم در مورد بارداری چیزی بشنوم . ولی واقعا یکباره یعنی احتمالش خیل یضعیفه که برای بار دوم هم این اتفاق بیفته 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
یعنی پشت سرهمه یا چند روز یه بار لک میاد تا به خون تبدیل بشه

پشت سر همه....دیگه مثله پریود میشه....

حالا تو فکرتو مشغول نکن..بارداری؟؟؟؟؟

چرا انقد استرس؟؟؟قرار نیس ک همه مثله هم بشن

استرس خیییلی بده ها....اصن اینجور چیزا رو نخون..

من یه هفته پیش لک قهوه ای دیدم شیاف گذاشتم چیزی ندیدم تا دیروز ک فک میکنم لک دیدم همش استرس دارم😢

نه شیاف بزار 

چون شیاف گذاشتی قطع شده 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
وای  مثله من.......دیگ میتررررسممممممم

نه نمیخواد بترسی اگه عجله نداری با دکترت مشورت کن و چند ماه دیگه دوباره اقدام کن مطمئن باش که باردار میشی بی شک . چون یکبار اونهم معمولا برای بار اول این اتفاق میوفته 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
میزارم از هفته پیش تا الان بوده تا دکتر ۲۰ تا داده

هفته ی چن هستی?نگران نباش من خیلیا رو دیدم تا اخر بارداری لک که هیچ خونریزی داشتن بچه سالم بوده استرس نگیرالکی ولی به دکتر بگو