2777
2789

اوایلش شدیده..

من گرفته بودم اما تو خونمون کسی ازم نگرفت

10سالم بود

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونستی ابتلا به زونا و ابله مرغون ربطی بهم ندارن یعنی حتی احتمال زونا تو کساییکه ابله مرغون گرفتن بیشتره

نرو تا دوره اش تموم بشه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
بابام زونا گرفته نمیدونم کی میتونم برم دیدنش بچه کوچیک دارم میترسم بگیره

اولاً زونا مسري نيست. فقط در صورتي كه به آب تاول ها دست بزني زونا ميگيري! كسي كه تا حالا زونا نگرفته، وقتي در معرض زونا قرار بگيره، امكان نداره زونا بگيره! كسي زونا ميگيره كه قبلاً آبله مرغون گرفته باشه

اولاً زونا مسري نيست. فقط در صورتي كه به آب تاول ها دست بزني زونا ميگيري! كسي كه تا حالا زونا ن ...

سلام عزیزم من باردارم و مادرم میگه تو بچه گی آبله مرغان گرفتم.الان شوهرم به زونا مبتلا شده خودمونیم و کسی رو نداریم.به ناچار خودم پیشش هستم.ولی دست به زخمش نمی‌زنم فقط غذا میبرم و ظرفاشو میشورم اوایل نمی‌دونستم بدون دستکش میشستم.۶ماه باردارمو میترسم ؟میتونی راهنماییم کنی لطفا؟