سلام دوستان. من دیروز سونو انومالی انجام دادم توی ۱۸ هفته. تن بی ۴/۴. دکتر گفته کوچیکه و گفت باید امنیوسنتز انجام بشه. از دیروز هرچی توی تاپیک های مشابه کامنت گذاشتم کسی جواب نداد. میشه اونایی که تجربه داشتن بیان و از نتایجشون بگن لطفا. نگرانم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خیلی تو تاپیکا کشتم همه ی اونایی که ان بیشون توی ان تی دیده نشده بود یا مثلا کوچیک بود همشون سالم بودن خیالت راحت
توی ان تی روییت شده بود؟؟؟
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
توی ان تی اصلا اشاره ای نشد و دکتر سونو و دکتر خودم هم هیچ توجهی بهش نداشت. فقط وقتی از دکتر خودم پر ...
اصلا نگران نباش مهم تشکیل شدنشه عزیزم
من بهت اطمینان می دم سالمه
مهم ان تی گردنه که سالم بوده الحمدولله
امینو برای اطمینان بیشتره اصلااااااا استرس نداشته باش اصلا
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
ببین وقتی اینجوری باشه احتمال سندروم داون میدن و باید آمینوسنتز کنی که خودش خطرناکه
به هر حال اصلا پشت گوش ننداز و پیگیر باش تا مشخص بشه قبل 18 هفته سالم هست یا نه
چون بعد 18 اجازه ی سقط نمیدن
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اصلا نگران نباش مهم تشکیل شدنشه عزیزم من بهت اطمینان می دم سالمه مهم ان تی گردنه که سا ...
ممنون از دلگرمیت عزیزم. منم هنوز امیدوارم به سلامتیش. توکلم به خداست. ولی خب خیالمم اونجور راحت نیست. میخواستم برم براش خرید کنم ولی ذهنم مشغول شده حسابی. خدا کنه بعد امنیو خبرای خوب بهم بدن. مرسی ازت گندم جون
الان هفته ۱۸ هستی! دیگه بری امینوسنتز بدی و دو هفته دیگه جوابش بیاد که اجازه سقط نمیدن!!
با یه دکتر دیگه مشورت کن
چون هفته ت بالاس سل فری بدن برات که ریسکش کمتره
فقط یه سوال الان هفته ۱۸ هستی! دیگه بری امینوسنتز بدی و دو هفته دیگه جوابش بیاد که اجازه سقط نمیدن! ...
اره منم دارم به همین چیزا فکر میکنم. فردا یه دکتر دیگه نوبت دارم. اونایی که امنیو میدن پس کی میدن این ازمایشو؟ من تا حالا همه ازمایشام نرمال بوده. کاش زودتر یه چیزی میگفتن. افرادی مثل من باید چیکار کنن اگه خدای نکرده مشکلی برا جنین باشه؟