2821
2789
عنوان

علائم بارداری.. بیاین

404 بازدید | 66 پست

خانما از اقدامم به بارداری 8روز میگذره هنوز 10روز مونده به موعدم... سینه هام خیلی حساس و سنگین  شدن درد میکنن دل و کمرمم بعضی اوقات درد میگیره روم به دیوار موقعه رابطه هم خیلی درد دارم حس میکنم مثانم پره... به بو خیلی حساس شدم.... به نظرتون خبریه؟ 😛

نی نی قشنگم 👶 به خونت خوش اومدی😍 👈 👫 👈 👩‍❤️‍👨 👈 💏 👈 👪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۱-۱۳ روز بعده اقدام بی بی بزن

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://ninisite.co/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
اره خبریه البته اگه تلقین نباشه  ولی برا رابطه احتیاط کن  فشار نیاد بهت

ن بخدا تلقین نیس.. 

عزیزم زیاد به علائم توجه نکن منم موقعی که تو اقدام بودم همش احساس میکردم همه علائمو دارمو حتی حالت تهوع هم داشتم😑بیشتر تلقین.ولی زمانی که باردار شدم تازه بعد از دوماهگی حالت تهوع شروع شد

خدا «رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ»خدایا خودت دادی خودتم مواظبشون  باش(یازهرا.س.)(یازینب.س.)👶
میتونه باشه اما هشت روز خیلی زوده برا نتیجه گیری  مال من دوهفته گذشته هنوز بی بی چک منفیه! 😁 ...

نمیدونم امروز بی بی هم زدم منفی بود

شاید علائم تخمک گذاریه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel