2821
2789
عنوان

حمله مادرشوهرم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 112 پست
هر چی بگم بدتر میکنه ..منتظره یچی بگم که باز زنگ بزنه اینو اون بگه عروسم اینو بهم گفت اونو بهم گفت

نگفتی شوهرت طرف کیه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرم پشتمه ولی نمیتونیم بذاریم بریم تو تاپیکای قبلیمم گفتم که تنهاس عجوزه بخدا صداش داره از پایین م ...

اهان اگه شوهرت باتو پس خوبه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
طرف منو گرفت مادرشوهرمم گفت این زنت فلان شدت با ننش معلوم نیس چی تو حلقت ریختن

وای دلم لرزید

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
به شوهرش چه ربطی دار؟ تقصیراون نبود،گناه مادر و پای پسرنوشتن

من باهركي بحثم بشه ميرم سرشوهرم حالااگه مادرش باشه كه ديگه هيچي  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
طرف منو گرفت مادرشوهرمم گفت این زنت فلان شدت با ننش معلوم نیس چی تو حلقت ریختن

میگفتی حتما خودتم ریختی میدونی😀😀😂😋😍

2825
2823
2791
2779
2792