2777
2789
عنوان

پول درشت

73 بازدید | 7 پست

بچها یه تاجری سرمایه میگیره ازمون هرماه بهمون سود پولارو میده میشه بشون اعتماد کرد؟اکثره خانواده شوهرم پولاشونو دادن خیلی وقته قرار داد میبندن با طرف چک و سفته میگیرن ازش

ما یه طلا فروش داشتیم نزدیکمون همین کارو میکرد سالیانه ساااال،شاید ۲۰سال به مردم سود میداده،،تازه گندش درومده ۴۰ملیارد پول مردم و برداشته و در رفته

تازه طرف خادم مسجد محل بود و سید و معتمد

🧿

ننننن هرگز 

اینارو بعد یه مدتی بخاطر اینکه باعث کساد کردن بانکا و خارج کردن ارزو این چرت پرتا میشن حتی اگر کاریم نکنن میگیرن

یکی بود تو سهر ما نصف مردم پول می دادنش حتی چندتا فوتبالیستای مشهور و امام جمعه شهرم دادش

اخرش گرفتنش

میدونیچند نفر سکته کردن بخاطرش؟؟؟

ببین کی بهت گفتن یه روز میان میگیرنش

هرچه زودتر پولتونو بردارین

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خانواذه شوهرم دادن چند ساااااله 

اینم که من میگم ۷-۸سال بیشتر کار میکردا خیلیم سود خوبی میداد خییییلیا رو پولدار کرد

ولی اخرش صدها هزار نفرو بدبخت کرد

شوهر خودم یه چک ۴۰تمنی سال۹۳پیشش داشت

اخرش۳-۴تمنش گیرش اومد فقط

طرف هم فرمانده جنگ بود

سرچ کن حاج ادریس بوشهر

من حاظرم قسم بخوردم  یه روز میای میگی کاش به حرفت گوش کرده بودم عاطی

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
اینم که من میگم ۷-۸سال بیشتر کار میکردا خیلیم سود خوبی میداد خییییلیا رو پولدار کرد ولی اخرش صدها ه ...

نمیدونم چی بگم شوهرم یه مدته بیکاره گفتم فعلا تا شش ماه هکینکارو کنیم 

نکنین تورو خدا

حیفه پولتونو بزارین تو بانک سودش کمتر ولی مطمئنه

ما یادمه تو اوج بی پولی شوهرم مغازشو سال۹۳تحویل داد 

اونموقع هرکیو میشناختیم۷-۸سال به بالا پولشو داده بود و به کحاها رسیده بود  ولی شوهر من تااونموقع قبول نکرده بود میگفت شبهه داره بنظرم

ولی بلاخره پولشو داد بهش که یچی بیاد روش یه سرمایه ای داشته باشه بیاد خواستگاری

هیچی بردنش ما موندیم و بدهی و خانواده ای که دختر نمی دادن

دیگه به حرف کسی گوش نمیدی تاپیک زدنت چیه. خانم با دلسوزی و قسم و قرآن داره بهت میگه

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز