2777
2789

همین الان یه قاشق مرباخوری خاکشیر و یه قاشق مرباخوری بارهنگ رو بریزید تو یه لیوات ابجوش با یکم نبات و گلاب، درشو نعلبکی چیزی بزارید یه بیست دقیقه دم بکشه، بعد تا گرمه بخورید، یه نیمساعت صبر کنید بعد صبحانه بخورید،مداومت به این دمنوش هرروز صبح به مرور زمان کامل گوارشتون تنظیم میشه و کبدتون هم عالی کار میکنه و پوستتون شفاف میشه😊

منم الان درست کردم گذاشتم دم بکشه

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇

خدا خیرت بده.طفلی شوهرم یبوست شدید داره .دسشویی رفتنی نیم ساعت طول میکشه بیاد بیرون

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم دمنوش خودم😊

نبات که تاثیری نداره  نه؟ من قندم بالاست.بدون نبات بخورم تاثیر داره برام؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
نبات که تاثیری نداره  نه؟ من قندم بالاست.بدون نبات بخورم تاثیر داره برام؟

نباتش به خاطر سردی بارهنگ هست،

میتونید بجای نبات، وقتی خواستید بخورید خرما یا عسل بخورید،یا اینکه یکم گلابشو بیشتر بریزیدو خالی بخورید

خدا خیرت بده.طفلی شوهرم یبوست شدید داره .دسشویی رفتنی نیم ساعت طول میکشه بیاد بیرون

انجیر خشک بگیرید ۵ تا دونه رو تو شیر یا آب خیس بدید بزارید یخچال یه روز بمونه، بعدانجیرهارو بخورن و شزر رو هم حتما گرم کنید و میل کنند،اگر شیر سرد بخورن یبوستشون بیشتر میشه،

آب یخ کلا نخورن،بجاش اب جوشیده ولرم بخورن، میوه زیاد و سبزیجات زیاد بخورن،خاکشیر و بارهنگ هرروز بخورن، خیلی موثره