2777
2789
منم ناراحتم بگو، از سر درد شال بستم محکم به سرم 

منم سردرد شدید دارم

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يه عروسي ميشه بجاي اينكه شوهرم پول بده برم لباس بخرم مجبورم با مامانش برم طبق سليقه اون لباس بخرم ...

همین؟ 

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو

بچه ها امروز ظهر  شوهرم بهم اس داد ک شرایط بازار خیلی بده و اینا باید تا فردا یه تومن جور‌کنم‌ حالش خوب نبود از حالش دلم گرفت زنگ زدم ب بابام ک‌ ازش کمک بخوام جواب نداد دلم‌بیشتر گرفت همون موقع اذان گفت نماز خوندم با گریه همه ی حرفامو‌ ب خدا زدم انقدر اروم شدم عالی بود 😭😭😭😭

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

فكر كنم من خيلي مشكلم جدي تره درگيري فكري شديد دارمو حسابي از شوهره عوضيم ناراحتم به هيچكسم از دورو وريام نميتونم بگم ك راهنماييم كنن

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
باباي شوهرم خيلي ادم عوضي هست اصلا نميگه اينا ادمن يه مسافرت برن  ٣ ساله  يه مسافرت نرفتم ...

به باباي شوهرت چه ربطي داره اخه مسافرت رفتنه شما

مگه اونا خرجتونو ميدن

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

نمیتونی با شوهرت صحبت کنی؟

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭