2777
2789
عنوان

مامانایی که با اچ سی جی باردار شدین بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 23 پست
عزیزم خیلی ناراحت شدم،ان شاالله ماه بعد نتیجه میگیری منم امروز موعدمه ولی فعلا که خبری نیست ولی سابق ...

فدات بشم. دیگه خودم رو با گفتم هرچی قسمت باشه و حتماحکمتی داره آروم میکنم . به حق امام زمان  یه نی نی سالم و ناز بیاد تو دلت

تقریبا 18 روز بعد از آمپول

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
فدات بشم. دیگه خودم رو با گفتم هرچی قسمت باشه و حتماحکمتی داره آروم میکنم . به حق امام زمان  یه ...

ممنون عزیزم

ان شاالله ماه دیگه بیای خبر مامان شدنت رو بدی

منم هنوز منتظرم ببینم چی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ان شاالله ماه دیگه بیای خبر مامان شدنت رو بدی منم هنوز منتظرم ببینم چی میشه

انشاا...که شما این ماه حس خوب  مادر شدن رو تجربه کنی

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
ممنونم من یه پسر دارم واسه دومی اقدام کردم ان شاالله شماهم به زودی مامان بشی عزیزم

مرسی عزیزم

سلام استارتر عزیزم شما اینجا باردار بودید؟؟؟ 

آره عزیزم باردار بودم و خدا یه پسر عزیز دیگه بهم داد

دقیقا سال بعدشم همون تاریخ با همین شرایط خدا بهم یه دختر نازم داد