2777
2789
عنوان

بحثای من با عشقم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سعی کن عصبیش نکنی

شوهر منم همینطوره اما نه به این شدت

عصبی میشه رگ گردنش میگیره

ی دفه اونقد عصبی شد و تند رانندگی میکرد نزدیک بود تصادف کنیم

همش میکوبید رو فرمون

من اون لحظه از ترس فرو رفته بودم تو صندلی و همش گریه میکردم

اونم وقتی آروم شد میگف توروخدا ازم نترسیاااا

😢😢😢😢

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡

ازبزرگترها یا کسی که ازش حرف شنوی داره کمک بگیرین برای خوب شدنش.وگرنه اینطوری خیلی سخت وترسناک.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
بارها بهم ثابت شده اگه ولش کنم خودشو میکشه

به خدا یه دوست داشتم با دوست پسرش هروقت میخواست کات کنه پسره میگفت خودمو میکشم از بالا پرت میکنم پایین به خدا یه دفعه کات کردو خطشو عوض کرد والا که پسره دو از جون شما هیچ غلطی هم نکرد

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

فقط میتونم بگم تو این قضیه اگر میخوای پشیمون نشی

با عقلت تصمیم بگیر نه با دلت..

اون وقت نیاز به نظر دیگران هم نداری

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم...