2777
2789
عنوان

توروخدا قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 76 پست
این دنیا نداشتم اون دنیا را هم نمیخوام 

نگا عذای این دنیا و اون دنیا کاملا متفاوته اروم باش تا حالت خوب شه چ فکر احماقانه ایه اه 

بنظرت اگ بمیری چی میشه کی پشیمون میشه از کارش ولی میتونی قوی باشی خوب بشی و همه شرمنده ات بشن باافتخار و بدون منت زندگی کنی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیپوفیزوهیپوتالاموس مریضی نیس کودکم غده س توی سرکه کارش تنظیم دمای بدن واحساس گرسنگی وتشنگی وتنظبم ت ...

من اینا از فعالیت افتادن کار خودشون را درست انجام نمیدن که بیمار شدم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
😢مردن منو راحت میکنه و هم خانواده را 

یه مدت برادر منم همین رو میگفت ولی مردن فقط خانواده ها رو یک عمر عذا دار میکنه بیماریت که خیلی سخت نیست علاج هم داره خدا رو شکر من خودمم مریضم سه ساله دارم میجنگم خیلی وقتا کم میارم خیلی وقتا کفر میگم افسرده میشم ارزوی مرگ میکنم ولی میدونم با خودکشی ابروی خانوادمو میبرم پشت سر خانومای جوونی که خودکشی میکنن کلی حرفای بی ربط زده میشه بعدم با خودکشی اون دنیا چیزای بدتر از این در انتظارمونه

عزیزم قوی باش نوه خاله من ارشدشو گرفت رفت سرکار خواستگار خوب داشت تو یه تصادف خواهر کوچکترش فوت شد خودش یه ماه تو کماه بود بعدش چند وقت پوشک میشد الان چشمش انحراف داره تو راه رفتن تعادل نداره حرف زدنشم مشکل داره امسالم پدرش فوت شد ولی باید روحیه شو ببینی و جنگیدنش با مشکلات من که ادعای صبرم میومد ازش خجالت میکشم 

چون خدایی وجود نداره مرگه ارامشی برای منه

استغفرالله 

توروخدا اینجور نگو 

اصلا نمبخام بهت روحیه بدم و اینکه الان بگی چرت میگن و درکم نمیکنن و... و بدون ک تو الان فشار روته ک اینو می بخدا اگ درد منو داشتی الان زیر گل بودی با این افکارت برو خداروشکر کن و به حمکتش به قدرتش اعتماد کن با امیدبهش ادامه بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
این دنیا نداشتم اون دنیا را هم نمیخوام 

من اون دنیا رو نمیدونم چجوریه.. اما اگر این دنیا کیفیت مثلا فورجی رو داره, اون دنیا ممکنه فول اچ دی باشه کیفیتش.. بعد این دنیای بی کیفیت رو نمیتونی تحمل کنی. چطور تو اون دنیا با کیفیت و وضوح بالا و ... میتونی کنار بیای..اونجا ک.نمیشه خودکشی کرد,میشه؟  مثال زدما:/

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

از لحاظ مالی مشکل داری که بیماریت پیگیری نمیشه یا چیز دیگه ای هست سخته تحمل درد ولی خودکشی هم عواقب ...

خانواده مخالف درمانند و منو دکتر نمیبرن میگن پول نداریم خودتو خودت را خوب کن

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
مشکلت در حدی نیست که فکر کنی الان میگن حق داری که خودکشی کنه کسی که افکار خودکشی داره باید بره پیش ...

رفتم بدتر شدم چون من کهیر و الرژی درونی و بیرونی دارم و قرصای اعصاب بدترم میکنند 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

برای فرشته نگهبانت نامه بنویس و ازش بخواه سلامتیت برگرده. 🍀

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel