2777
2789
عنوان

توروخدا قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 76 پست

بیماری معده و الرژی معده و عددی و هیپوفیز و هیپوتالاموس و... ولی درمان نداره کنترل داره ولی خانواده نمیبرندم تا کنترلم بشه از مهر تا حالا دارم زجر میکشم

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره برو... فقط یه چی بگیر ک سریع کارتو تموم کنه, زجر نکشی.  یکی دوماه هم عزاداریتو میکنن و بعد ...

نمیدونی بدترین نوع جنگیدن اینه که تو. بیمار باشی و نتونی حتی بلند شی چه برسه بجنگی 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
بیماری معده و الرژی معده و عددی و هیپوفیز و هیپوتالاموس و... ولی درمان نداره کنترل داره ولی خانواده ...

ان شاالله که خدا شفا بده عزیزم. از خرفام به دل نگیر لجم گرفت

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بیماری معده و الرژی معده و عددی و هیپوفیز و هیپوتالاموس و... ولی درمان نداره کنترل داره ولی خانواده ...

چرا توان مالی ندارن ؟

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

خیلی بده ک خودتو ببازی و آرزوی مرگ کنی...نمیدونم چرا باید خدا گاهی بنده هاش تا اینجا برسونه....ولی تو ضعیف نباش مبارزه کن 

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
نمیدونی بدترین نوع جنگیدن اینه که تو. بیمار باشی و نتونی حتی بلند شی چه برسه بجنگی 

برات آرزوی سلامتی می کنم عزیز.. اما راهوحل هیچ چی خودکشی نیست

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

از لحاظ مالی مشکل داری که بیماریت پیگیری نمیشه یا چیز دیگه ای هست سخته تحمل درد ولی خودکشی هم عواقب اخروی سختی داره عزیز دلم

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

دختر خوب خداروشکر خودت برو دکتر اگ شرایطتت میشه کار کن مردم سرطان دارن بدخیم با شیمی درمانی بدنشون اب میشه ولی توکل میکنن به حکمت خدا و دارن خوب میشن روحیه اشونو حفظ میکنن و شادن و با امید زندگی میکنن اگ ایجوره من دیر خودمو کشتم ک این همه مریضی و ناباروری و مریض داداشم 

داداش من سرطان داره بدخیم هم الان باید ما خودمونو بکشیم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هیپوفیزوهیپوتالاموس مریضی نیس کودکم غده س توی سر که کارش تنظیم دمای بدن واحساس گرسنگی وتشنگی وتنظبم ترشح هورمون ازغدد درون ریزه

نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀