2777
2789
عنوان

چجوري از دلش درارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 36 پست
اخه اولين ويژگي واسه ازدواج قبل از زيبايي و پول واسم چشم و دل پاکه ک پي بردم هيچکس نداره😔

چشم و دل پاکو بیخیال خواهر با این همه در و داف و... مگه میشه چشم پاک موند 

خرم آن لحظه که جان میرود اندر طلبت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست پیش رو گرفته پس نیفته!!!

کار ایشون خیلی زشت تر از حرف شما بوده!تازه قول هم داده بوده

در بهترین حالت هر دو تقصیرکار هستید و حق قهر نداره

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
پس من گناهم چيه ک به خاطرش خودمو تو دومتر پارچه پيچيدم .از همه چي بريدم به خاطرش

میدونم خیلی سخته 

ی روز وقتی حالش خوب بود حرف بزن باهاش همه کارایی رو ک کردی بگو 

بگو منت نیس بخاطر این کردم ک دوست دارم توام ثابت کن

خرم آن لحظه که جان میرود اندر طلبت 
دست پیش رو گرفته پس نیفته!!! کار ایشون خیلی زشت تر از حرف شما بوده!تازه قول هم داده بوده در بهترین ...

اخه ديگه واقعا بريدم .اصلا نميشه باهاش حرف زد.بقران خسته شدم اگه بچه تو شکمم نبود ي بلايي سره خودم مياوردم

بهتره از یه مشاور راه حل خوب بگیری.چون منع کردن آدما از چیزی امکان داره سر لج یا کنجکاوی یا هر دلیلی باعث بشه بیشتر طرف اون کار بره

پس اگه میخوایی مشکلت حل بشه باید از کسی که واقعن تخصص داره کمک بگیری.

یا هم با شیوه زنانه واسه حل این مشکل از در دوستی وارد بشی

چون برخورد تند یا اینکه تو این کار رو بکنی منم میکنم که مخصوصن این جمله برای زندگی زناشویی مثل سم هستش

روابطتون رو خراب میکنه

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
گفتم ک شمايي ک چيزيت نميشه نصيحت نکن .من دوس دارم بچه باشم با احترام مرسي

شما گفتی کسایی که شوهراشون رو به حال خودشون میذارن نیان چیزی بگن

من اتفاقا روی شوهرم کاملا حساسم ولی سر چیزای مهم نه چیزای بچه بازی دیدن رقص و نگاه کردن به تلویزیون به زنا 

مگه تو دهه چند گیرکردی که اینقد مغزت پوکه