2777
2789
عنوان

اونایی که مامان شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 52 پست
اره سختی داره خیلی ولی بچه دوسداریم.خانواده هامونم منتظر اولین نوه هستن.هرکیم از راه میرسه میگه حامل ...

غصه نخور عزیزم

حالا که دوست داری ایشالا به زودی خدا قسمتت کنه

✨🌠good mood comes from inside

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همه بهم میگن چاقی ممکنه نشی و چاقی جلوی بارداری رو میگیره.و رحم چربی میگیره و فلان.دیوونه شدم از ...

اینم هست ولی خیلیا تپلن باردار میشن.اگه میتونی روزی یساعت پیاده روی کن.ولی خیلی نگران نباش 

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
اینم هست ولی خیلیا تپلن باردار میشن.اگه میتونی روزی یساعت پیاده روی کن.ولی خیلی نگران نباش 

شوهرم راضی نیست تنها برم پیاده روی خودشم تا از کار میاد میخوابه

بالاخره مامان شدم😍
شوهرم راضی نیست تنها برم پیاده روی خودشم تا از کار میاد میخوابه

باشگاهم نمیتونی بری؟؟؟کلا ورزش تو باردار شون خیلی تاثیر داره چون تخمدان تحریک میشن فعال میشن.اگه باشگاه و پیاده روی نمیتونی،اهنگ بذار تو خونه برقص بازم تاثیر داره.در هر صورت تحرک خوبه

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
باشگاه هم نمیذاره.گاهی میرقصم

ای بابا چه سخت گیر.خب همون تو خونه برقص.تحرک زیاد داشته باش.ان شالله که زود باردار شی