2777
2789
عنوان

مرگ تازه عروس😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 58 پست
خوب سكته پاره شدن مويرگهاي مغزه ديگه قوربونت😁 كاري به خبرش ندارم كه راسته يا نه ميگم ربطي به دكلر ...

مطمینی پارگی مویرگ مغز میشه سکته مغزی؟

اخه من پزشکی نخوندم خداییش

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
خدا رحم کرده به حالت...  😔😔

واقعا🙏 خیلی وحشتناک بود

بعد متوجه شدم با وجودی که دولا پهنا حساب کرده از مواد نامرقوب استفاده کرد

یعنی انقدر دردناک بود تابحال چنین دردی رو حس نکرده بودم منی که استانه تحمل دردم خیلی بالاست!

همشم‌میگفت چیزی نیست بکشو خوشگلم کن!🤨

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایراد اول از ارایشگر هست که غیر حرفه ای رفتار کرده. ایراد دوم از مهناز خانم هست که اعتراض سفت و سخت نکرده. البته متاسفانه تو فرهنگ ما اینطور شده. به کسی که جایگاهی داره اعتراض سفت و سخت نمی کنیم. من اگه بودم. اصلا نمی ذاشتم دکلره رو بذاره زیر دستگاه. اونم دو ساعت. اگه هم سرم درد می گرفت خودم میشستم. تهش یه دعوا بود دیگه. از مردن که بهتره. 

خوب سكته پاره شدن مويرگهاي مغزه ديگه قوربونت😁 كاري به خبرش ندارم كه راسته يا نه ميگم ربطي به دكلر ...

خوب شاید بخاطر سشواری برقی و حرارت زیاااد بوده

واقعا🙏 خیلی وحشتناک بود بعد متوجه شدم با وجودی که دولا پهنا حساب کرده از مواد نامرقوب استفاده کرد ...

نا مرغوب ببخشید

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
ایراد اول از ارایشگر هست که غیر حرفه ای رفتار کرده. ایراد دوم از مهناز خانم هست که اعتراض سفت و سخت ...

من اصلاااا روم نمیشه همچین موقعیت هایی اعتراض کنم😔😔

مطمینی پارگی مویرگ مغز میشه سکته مغزی؟ اخه من پزشکی نخوندم خداییش

اينا اطلاعات تخصصي پزشكي نيست عزيزم اطلاعات عموميه

پارگي مويرگها و خونريزي و لخته توي سر باعث سكته مغزي ميشه

حالا شايد قندش افتاده و فشارش بالا پايين شده يا ترسيده و ... 

ولي دليلش خود دكلره نيست چون جذب سيستميك كه نداره موادش!

اينا اطلاعات تخصصي پزشكي نيست عزيزم اطلاعات عموميه پارگي مويرگها و خونريزي و لخته توي سر باعث سكته ...

پس من اطلاعات عمومی ندارم... ممنون

من اصلاااا روم نمیشه همچین موقعیت هایی اعتراض کنم😔😔

به ما تحمل کردن رو یاد دادن ولی ادم باید از حقش دفاع کنه. منطقی هم حرف بزنه و دفاع کنه. تا کی بشینیم حقمون رو بخورن. که اخرش از این بلاها و بدترش سرمون بیاد. 

به ما تحمل کردن رو یاد دادن ولی ادم باید از حقش دفاع کنه. منطقی هم حرف بزنه و دفاع کنه. تا کی بشینیم ...

متاسفانه این نحوه تربیت... منو اینطوری بار آورده... اصلا نمیتونم اینجور مواقع حقم رو طلب کنم

متاسفانه این نحوه تربیت... منو اینطوری بار آورده... اصلا نمیتونم اینجور مواقع حقم رو طلب کنم

اره عزیزم تربیت. منم مثل شما بودم. فرهنگمون همیشه. به زور گو اجازه میدیم زور بگه. اون موقع ها که مدرسه می رفتیم. من از ترس تو مدرسه تیک می گرفتم. انگار قراره سرم رو ببرن. ولی کم کم رو خودم کار کردم. الان دیگه به کسی اجازه نمی دم زور بگه. سریع جواب میدم. شما هم میتونی رو خودت کار کن.

اره عزیزم تربیت. منم مثل شما بودم. فرهنگمون همیشه. به زور گو اجازه میدیم زور بگه. اون موقع ها که مدر ...

وااااقعا حرفت رو قبول دارم.... 

درسته اکتسابیه... من دارم با مطالعه و تمرین خیلی از مهارتهای اجتماعیمو تقویت میکنم... 

ممنون🌹❤️