2777
2789
عنوان

خانمایی ک پوستشون خوبه بیاین تو

499 بازدید | 34 پست

دوستان وقتی میرین مهمونی کرم پودر و پنکیک چه مارکی میزنین؟؟؟؟؟؟ ک راضی هستین از خودتون

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که پوستش خوبه کرم پودروپنکک نمیزنه من فقط یه خط چشم وریمل وبعضی اوقات رژمیزنم

بعضی ها برای یک دست شدن پوست حتی اگر پوست خوبی داشته باشن پنکیک میزنن

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
کسی که پوستش خوبه کرم پودروپنکک نمیزنه من فقط یه خط چشم وریمل وبعضی اوقات رژمیزنم

همیشه خوب باشه پوستتون دوست عزیز

منم طرفم با کسایی بود ک از کرم پودر استفاده میکنن

فنشون چنده!! عکس نداری بفرستی عزیزم

پنکیک قیمت جدیدشو نمی‌دونم ۹۰تمن بود کرمم ۱۰۰تمنه کیفیتشو باید ببینی عااااالیه تو صورتم ذوب نمیشه کرم ضد آفتاب هم داره من که خیلی دوست دارم

داش باشوابیر نفر😘😘❤❤
پنکیک قیمت جدیدشو نمی‌دونم ۹۰تمن بود کرمم ۱۰۰تمنه کیفیتشو باید ببینی عااااالیه تو صورتم ذوب نمیشه کر ...

من صورتم سفیده ولی یه کم کک ومک دارم بنظرتون این کرم میپوشونه کک ومک رو

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 
پنکیک قیمت جدیدشو نمی‌دونم ۹۰تمن بود کرمم ۱۰۰تمنه کیفیتشو باید ببینی عااااالیه تو صورتم ذوب نمیشه کر ...

من خودم پنکیک پرنس میزدم اما الان تو بازار پیدا نمیش

میخام کرم پودرم استفاده کنم