2777
2789

میگن میریزه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین کرم به جونم افتاده بود وحشتناک.... ولی زن داییم که بهترین جا رفته بود میگفت دوبار که انجام دادم کل مژه هامم ریخته... می‌گفت تا مژه هام دربیاد مجبور شدم مژه مصنوعی بذارم

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
من انجام ندادم. ولی دوستهام که اکستنشن کرده بودن ناراصی بودن. من میخام کاشت مژه دائم انجام بدم ولی ت ...

من شنیدم اگر خودت دستکاری نکنی نمیریزه مژه هات

خدایا بابت داده و ندادت شکر
مژه خودت ریخت یعنی؟

نه نریخت . اینقد چشمام اذیت میشد میخاروندم.کنده میشد مژه هام ناخداگاه میکندمشون انگار یه چیز اضافه بود رو.مژام . تقریبا یماهو خورده ای ک گذشت اینطور شد