2777
2789
این روش هم امتحان کردم  به صدا خیلی حساسه با کوچکترین صدایی بیدار میشه مجبورم خیلی سایلنت کار ...

چه جالب دختر منم یکسالشه به صدا شدیدااااا حساسه،روتخت جرات نمیکنیم پهلو به پهلو بشیم،واقعا نمیدونم چیکار کنم

و خدایی که در این نزدیکی است.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شاغلم و یه دختر 2 سال و 8 ماهه دارم شبا ساعت 1 میخابه صبحم حدود 9 بیدار میشه ظهرم نمیخابه اصلا به هیچ وجه فرصت نمیکنم به خودم برسم با بدبختی فقط ناهار و شام آماده میکنم ظرف میشورم و یه کم به سختی و اونم سرهم بندی نظافت کلا به شدت افسرده ام چون وقت ندارم به خودم برسم وقت ندارم برم بیرون وقت ندارم برم خرید چون نه بچمو کسی هست نگه داره و پیش کسی میمونه ونه میتونم با خودم ببرمش خرید وبیرون وتفریح حتی دستشویی هم نمیزاره برم میاد میشینه پشت در گریه میکنه حمام هم که با خودم میبرمش اونقدررر شیطونی میکنه که نمیفهمم چطور حمام میکنم

این روش هم امتحان کردم  به صدا خیلی حساسه با کوچکترین صدایی بیدار میشه مجبورم خیلی سایلنت کار ...

عزیزم وقتی داره میخوابه سشوار یا جارو برقی روشن کن و وقتی خوابش بر پاشو برو سراغ کارات. چون اولا نی نی این صدا رو دوشت داره و دوم اینکه صداهای دیگه رو نمیشنوه و از خواب بیدار نمیشه

عزیزم وقتی داره میخوابه سشوار یا جارو برقی روشن کن و وقتی خوابش بر پاشو برو سراغ کارات. چون اولا نی ...

عزیزم من پسرم ۸ ماهشه و از اول همین کارو میکردم چون به شدت خواب سبکه حتی با یه نفس عمیق بیدار میشه اما دیگه الان ضعف اعصاب گرفتم وقتایی هم که سشوار خاموش تو گوشم صداش میاد فک کنم دارم خل میشم کم کم