2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی من2بود،دکترتون دید؟چی گفت؟

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
هنوز ندیده دکترم برا شما چطور بود

من غربالگریام ریسک پایین منفی دراومد اما باز فرستادن سل فری نرفتم.،رفتم پیش ی پزشک دیگ گفت نیاز نیست،شما سی ال ار تو چند بود ک ان تی دو شد،واسه منclr66mmبود دکتر گفت نسبت ب clrخوبه اگ پایین بود خطرناک بود.

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
64 بود عزیزم

خوبه خداروشکر اگ فرستادنت سل فری فکرنکنم شمارو بفرستند اگ فرستادن حتما با ی پزشک متخصص دیگ راجع بهش صحبت کن،انشاالله ک غربالگریاتم منفی دربیاد راحتشی این مرحله های غربالگری مثل کوه پشت ادمه سنگین و پراسترس،

خوبه خداروشکر اگ فرستادنت سل فری فکرنکنم شمارو بفرستند اگ فرستادن حتما با ی پزشک متخصص دیگ راجع بهش ...

داغونم به خدا خسته شدم خیلی استرس دارم یکی از دوستام سونوگرافی کار می‌کنه دکتر اونجا گفته بود بالاس

داغونم به خدا خسته شدم خیلی استرس دارم یکی از دوستام سونوگرافی کار می‌کنه دکتر اونجا گفته بود بالاس

باور کن درک میکنم من با اینک 6ماهمه هنوز ولم نکردن خستم کردن فردا اکوقلب جنین دارم باید برم،بخدا بچه سالمم باشه با وجود این پزشکا و استرسای ک ب زن باردار وارد میکنن بچه مشکل پیدا میکنه.

نه اول

ایتارتر مال من ۲/۵ بود سل فری دادم سالم بود الکی استرس نده ب خودت و نینیت سالم بچه ات نگران تباش . من ۱۵روز خودمو کشتم سالم بود بچه ام خرش هم

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 

nt من ۲/۷ بود چون ازدواج فامیلی بودیم‌خودمم حساسیت زیاد به خرج دادم‌آمنیوسنتز شوم‌خداروشکر الانم‌پسرم‌۴ سالشه و صحیح و سالم

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
باور کن درک میکنم من با اینک 6ماهمه هنوز ولم نکردن خستم کردن فردا اکوقلب جنین دارم باید برم،بخدا بچه ...

آره واقعا من همش دعا میکنم این چند ماهم به سلامتی و راحتی بگذره