2777
2789

واقعا هم مرد زندگی نیست. سفت و سخت بچسب به زندگیت. تا جایی که میتونی جلوی طلاق رو بگیر. ولی اگه نشد کل حق و حقوق خودت و بچه هات رو بگیر.

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه ام فقط 14تا سکه ست.بهش میگم نصف خونه رو هم به اسم من بکن بریم طلاق بگیریم. میگه کور خوندی.اگه ...

همون ۱۴ تا سکه میشه نزدیک ۷۰تومن بگیر ازش 

بعد ک مهریه گرفتی طلاق نگیر تو اون خونه باش و خرج بچه هاتو از سود پول هات بده و کاری ب کار شوهرت نداشته باش طلاق عاطفی مثلا بزار بره هر غلطی میخواد بکنه مردک

همون ۱۴ تا سکه میشه نزدیک ۷۰تومن بگیر ازش  بعد ک مهریه گرفتی طلاق نگیر تو اون خونه باش و خرج ب ...

میگه نمون اینجا برو خونه بابات.گفتم نمیرم گفت پس منم خرجی نمیدم خودت بچه هاتو بزرگ کن

بچه اولم پسره 3ونیم ساله دومی رو باردارم.3ونیم ماهه

الهی 😢چ بی رحم. چرا اینقدر مهریه رو کم گفتی.ببین بقول خودش آدم تعهد و ازدواج و خانواده نیست نباید ازدواج میکرده ولی حالا ک ازدواج کرده باید پاش وایسه بی انصافیه

وای خدا چقد بی رحم، میدونم الان داری بخاطر بچه هات غصه میخوری ولی همچین آدمی لیاقت اون دوتا فرشته و ...

چند سری خواستم بی خیالش بشم ولی خیییلللی آدم احساساتی هستم.نمیتونم بدون مهر و محبت پیشش بمونم.