2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه دلیلش!!!؟؟

6ساله ازدواج کردیم.امروز خیر سرمون سالگرد ازدواجمونه.

چند ساله یه سری مشکلات داریم باهم.ولی از نظر من اصلا مهم نیستن.ولی اون میگه من اصلا مرد زندگی و زن و بچه نیستم و نباید ازدواج میکردم.

بهش میگم الان خیلی دیره تو این حرف و میزنی پای 2تا بچه درمیونه.

میگه من هیچکدوم از این بچه ها رو نمیخواستم خودت آوردی.

الانم طلاق میگیریم یا تو نگه میداری یا خودم یه کاریشون میکنم.

6ساله ازدواج کردیم.امروز خیر سرمون سالگرد ازدواجمونه. چند ساله یه سری مشکلات داریم باهم.ولی از نظر ...

از وقتی که فهمید بچه دومم رو باردارم یه روز خوش نداشتیم.

همش قهر و دعوا داریم.

میگه خودسر بچه آوردی.

6ساله ازدواج کردیم.امروز خیر سرمون سالگرد ازدواجمونه. چند ساله یه سری مشکلات داریم باهم.ولی از نظر ...

وای خدا چقد بی رحم، میدونم الان داری بخاطر بچه هات غصه میخوری ولی همچین آدمی لیاقت اون دوتا فرشته و تورو نداره، منتشو اصلا نکش، بسپار به خدا هرچی خیره برات رقم بزنه، مثلا این آدم اگه بمونه سره زندگی باهات میخواد چیکار کنه، بره دنبال خوش گذرونیشو تو هرروز پیر تر بشی

بگو مهریه و حق و حقوقموبعلاوه حضانت بچه ها و خرج بچه ها رو بده بعد برو.

مهریه ام فقط 14تا سکه ست.بهش میگم نصف خونه رو هم به اسم من بکن بریم طلاق بگیریم.

میگه کور خوندی.اگه شده همه مال و اموالمم ببخشم نمیذارم به تو برسه.