2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فصل ها

اعداد

آشنایی با دینشون

احترام به والدین

آشنایی با قوانین مدرسه

آشنایی با قوانین پلیس

وخیلی چیز های دیگه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
خیلی خوبه هم سرگرم میشه هم چیزهایی یاد میگیره که تو کلاس اول بدردش میخوره

برای سر گرمی ش کلاس میفرستم .ورزش خیلی دوست داره  .میخوام ببینم اگه چیزه خاصی یا نمیدن حداقل کلاس بیرون بزارمش

شهدا شرمنده ایم 😢
ورزش دوست داره نقاشی ش هم عالیه میخوام بفرستم . 

تابستون بفرسیدش ورزش و نقاشی 

پیش دبستانی ۲ رو بفرسیدش حتما 

پیش نیاز اول دبستانه 

بهشون اعداد و رنگ ها و جدول سودوکو و فصل ها و ... رو یاد میدن  

تابستون بفرسیدش ورزش و نقاشی  پیش دبستانی ۲ رو بفرسیدش حتما  پیش نیاز اول دبستانه  ...

آخه ماشاءالله همه اینا رو بلده و روابط اجتماعی ش هم خوبه گفتم بیخود وقتش هدر نشه

شهدا شرمنده ایم 😢
آخه ماشاءالله همه اینا رو بلده و روابط اجتماعی ش هم خوبه گفتم بیخود وقتش هدر نشه

یه سری از پیش دبستانی ها صداهارو با بچه ها کار میکنن 

نه در حد نوشتن و پایه اول 

در حد آشنایی 

اینکه صداهای اول و اخر هرکلمه چیه 

یا چند تا کلمه بگین که (س) داره 

این برا پایه ی اولشون خیلی خوبه 

باز تحقیق کنین 

جایی که قراره بفرسیدش رو

بپرسید بهشون چی یاد میدن 

دقیقن مشکل منم همینه،پسرم بیشتر از اینا بلده،قبلا کلاس رفته،ولی مشکل وابستگی داره،خودش میگه بفرست منو،میترسم بفرستم زده بشه،اصلا موندم چه کنم

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......